Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
To cu i ja reci
Ali moram se malo osvrnuti na ono stiskanje sjemenke da bi napukla..mislim da je lupetanje gluposti po forumu i kaznjivo.Slabo to provjeravam ali cu morati jer me takve gluposti doslovno ljute i siguran sam da za to postoje nekakve sankcije .
Pomoc u klijanju... da postoje metode ali nikako neukljucuju drobljenje,kidanje neznam dobar razlog za to jedino bi mozda to pripisao tvojoj nestrpljivosti a to je lose opcenito u growanju.
Ja nisam nesta znatno duze na forumu od tebe ali nekompliciram....nebi trebao ni ti.
Zamisli da ginekolog na porodu umjesto reza na dragoj nam ...on malo izvakumira malog ili mu malo zdrobi kljucne kosti da lakse prodje.
Moglo bi neki update stavit da slinim malo na takve biljkice heheh,ovo za malo stiskanje sjemenke sam i ja napravio jednom,al odkad stavim menkicu 24h u vodu pa u vatu toga nema više,jer ju voda omekša
- Lampe su sada na 45cm visine...
- Rezim svetla: od pocetka do 30.1.2015. 24/0 , a od 30.1.2015 + 20/4.
- Postavio sam ovu mrezu cisto da bih savio glavne vrhove,inace me mrzi da im radim bilo kakav trening...
Sjeme je proklijalo, dakle, nije do njega...
Da ti nije prevlazna zemlja bila, pa to sve istrunulo?
Prateci ove LED dnevnike vidim da se zemlja bas sporo susi pa sumnjam na to.
Zasto bi mi onda purple doziveo istu sudbinu kada njemu nije bila ukazana nikakva pomoc?
Mislim da je problem bio u zemlji mozda je bilo previse vlage a mozda su je aditivi iz zemlje sprzili... Bilo kako bilo... put nastavljaju dve biljke...