Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH zemlje i PH vode i PH problemi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 791248" data-attributes="member: 52412"><p>Sta sam ja naucio iz mog visegodisnjeg iskustva u indoru. Vodu sam uvek merui sa tecnoscu iz zoo butika,to uvek nije svako zalivanje,prvih nekoliko pito,posle sam uvek dodavao limuntus 1ml na 1L bez merenja, zemlja uvek zuta florabela,bilo ke ponekad nekih problema,ali nikad zbog ph. Ponekad,kad zurim,desi se da zaboravim da stavim kiselinu pa opet nikom nista,gurale su dalje. Misljenja su podeljena sto se tice ph,mnogo zavisi i od genetike same biljke,koliko je jaka. </p><p>Sad sam u autdoru i nemam tu muku vec samo sipam vodu,ako ne pada kisa. Pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 791248, member: 52412"] Sta sam ja naucio iz mog visegodisnjeg iskustva u indoru. Vodu sam uvek merui sa tecnoscu iz zoo butika,to uvek nije svako zalivanje,prvih nekoliko pito,posle sam uvek dodavao limuntus 1ml na 1L bez merenja, zemlja uvek zuta florabela,bilo ke ponekad nekih problema,ali nikad zbog ph. Ponekad,kad zurim,desi se da zaboravim da stavim kiselinu pa opet nikom nista,gurale su dalje. Misljenja su podeljena sto se tice ph,mnogo zavisi i od genetike same biljke,koliko je jaka. Sad sam u autdoru i nemam tu muku vec samo sipam vodu,ako ne pada kisa. Pozz [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH zemlje i PH vode i PH problemi
Bottom