Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH zemlje i PH vode i PH problemi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Psychonautic" data-source="post: 383986" data-attributes="member: 46311"><p>[USER=1364]@PowerSeed[/USER] uvijek cu se sjetiti tebe kao sinonima za jednostavan pristup uspjesnom uzgoju. Ja da sam imao srece sigurno me ne bi nista od ovoga zanimalo, imao bih metod za koji znam da je uspjesan i koji prolazi i drzao bih ga se stalno. Mene licno su problemi i muka natjerali da proucim vise nego sto sam zelio i mislio da cu morati, s obzirom da sam se i sam namucio nije mi bilo tesko to da prenesem tu na forumu za sve one kojima moze zatrebati i sve one kojima moze biti interesantno da procitaju. Mnogo vise mozete doznati iz linkova koje sam ostavio na dnu prethodnog posta, Sve je na engleskom, ali prethodni post je tu za sve da ukratko procitaju o cemu se radi, a mozete i mnogo toga zanimljivog i korisnog procitati i iz globalne grow literature:</p><p></p><p><a href="https://www.vutra.org/threads/get-top-3-grow-ebooks-ed-rosenthal-jorge-cervantes-ryan-riley.14281/" target="_blank">https://www.vutra.org/threads/get-top-3-grow-ebooks-ed-rosenthal-jorge-cervantes-ryan-riley.14281/</a></p><p></p><p>Ne mogu odoljeti a da ne kazem da sam potpuno iznenadjen promjenama u sebi i saznanjima koja sam dobio od biljki, vec za tako kratko vrijeme biljke su me naucile nekim tajnama zivota, ponajvise kako izgraditi strpljivost, ali jos vise o principu zivota, svrsi zivota. Biljka kao cannabis koja kratko zivi sa lakocom otkriva osnovnu tajnu zivota, davanje ploda. Biljka daje plod da usreci druge a za uzvrat trazi produzenje vrste, to je uzviseni proces u kojem su svi sretni i svi dobijaju, tako bi trebao da izgleda raj, to i mozda jeste raj nego mi nismo svjesni da u njemu zivimo. Gledajuci biljku kako isisava poslednje sokove zivota kako bi sve dala u plodove, znajuci da je produzetak vrste osnovna svrha njenog postojanja, drevni kod zapisan u genima svih zivih bica koji se logikom i razumom ne moze ni obuhvatiti ni shvatiti, odjednom uvidjam da je to princip koji vazi za sva smrtna bica u ovoj kreaciji koju nazivamo zivot. I mi ljudi smo kao biljke, stvoreni i posadjeni u zemlji, rastemo hraneci se i pijuci vodu bas kao i biljke i sva druga bica, od zemlje i vode se stvaraju nasa tijela i na kraju zivota se u zemlju vracaju u drugom obliku materije i energije. Kad pomislim na ljude mucenike, svete ljude koji su na zivot usli i izasli kroz mala vrata, odjednom zahvaljujuci biljkama shvatam svrhu njihovog mucenja i zrtvovanja iako sam o tome kontemplirao vise od decenije jedan trenutak spoznaje mi je otkrio tajnu, oni su poslednje atome snage i citave zivote dali kako bi njihovi plodovi bili sto bogatiji i socniji za tvorca kreacije, za Boga, za Stvaratelja, za Bozanstva u sta god je koji od njih vjerovao. Da, i mi ljudi smo kao biljke, zivimo, rastemo i dajemo plodove.. stani ! trebali bi da dajemo plodove, ali malo koji covjek to shvata, tu osnovnu zivotnu mudrost.. Najveci i najljepsi plodovi se daju kroz muku i zrtvu, kroz ljubav za druge.. hvala biljkama za ovu dragocjenu zivotnu lekciju, mnogo mozemo da naucimo od njih gledajuci ih kako nesebicno daju zivot za svoj plod, jer znaju da je to pravi put, osnovni nebeski zakon postojanja i vjecnog zivota i putovanja duse.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Psychonautic, post: 383986, member: 46311"] [USER=1364]@PowerSeed[/USER] uvijek cu se sjetiti tebe kao sinonima za jednostavan pristup uspjesnom uzgoju. Ja da sam imao srece sigurno me ne bi nista od ovoga zanimalo, imao bih metod za koji znam da je uspjesan i koji prolazi i drzao bih ga se stalno. Mene licno su problemi i muka natjerali da proucim vise nego sto sam zelio i mislio da cu morati, s obzirom da sam se i sam namucio nije mi bilo tesko to da prenesem tu na forumu za sve one kojima moze zatrebati i sve one kojima moze biti interesantno da procitaju. Mnogo vise mozete doznati iz linkova koje sam ostavio na dnu prethodnog posta, Sve je na engleskom, ali prethodni post je tu za sve da ukratko procitaju o cemu se radi, a mozete i mnogo toga zanimljivog i korisnog procitati i iz globalne grow literature: [URL]https://www.vutra.org/threads/get-top-3-grow-ebooks-ed-rosenthal-jorge-cervantes-ryan-riley.14281/[/URL] Ne mogu odoljeti a da ne kazem da sam potpuno iznenadjen promjenama u sebi i saznanjima koja sam dobio od biljki, vec za tako kratko vrijeme biljke su me naucile nekim tajnama zivota, ponajvise kako izgraditi strpljivost, ali jos vise o principu zivota, svrsi zivota. Biljka kao cannabis koja kratko zivi sa lakocom otkriva osnovnu tajnu zivota, davanje ploda. Biljka daje plod da usreci druge a za uzvrat trazi produzenje vrste, to je uzviseni proces u kojem su svi sretni i svi dobijaju, tako bi trebao da izgleda raj, to i mozda jeste raj nego mi nismo svjesni da u njemu zivimo. Gledajuci biljku kako isisava poslednje sokove zivota kako bi sve dala u plodove, znajuci da je produzetak vrste osnovna svrha njenog postojanja, drevni kod zapisan u genima svih zivih bica koji se logikom i razumom ne moze ni obuhvatiti ni shvatiti, odjednom uvidjam da je to princip koji vazi za sva smrtna bica u ovoj kreaciji koju nazivamo zivot. I mi ljudi smo kao biljke, stvoreni i posadjeni u zemlji, rastemo hraneci se i pijuci vodu bas kao i biljke i sva druga bica, od zemlje i vode se stvaraju nasa tijela i na kraju zivota se u zemlju vracaju u drugom obliku materije i energije. Kad pomislim na ljude mucenike, svete ljude koji su na zivot usli i izasli kroz mala vrata, odjednom zahvaljujuci biljkama shvatam svrhu njihovog mucenja i zrtvovanja iako sam o tome kontemplirao vise od decenije jedan trenutak spoznaje mi je otkrio tajnu, oni su poslednje atome snage i citave zivote dali kako bi njihovi plodovi bili sto bogatiji i socniji za tvorca kreacije, za Boga, za Stvaratelja, za Bozanstva u sta god je koji od njih vjerovao. Da, i mi ljudi smo kao biljke, zivimo, rastemo i dajemo plodove.. stani ! trebali bi da dajemo plodove, ali malo koji covjek to shvata, tu osnovnu zivotnu mudrost.. Najveci i najljepsi plodovi se daju kroz muku i zrtvu, kroz ljubav za druge.. hvala biljkama za ovu dragocjenu zivotnu lekciju, mnogo mozemo da naucimo od njih gledajuci ih kako nesebicno daju zivot za svoj plod, jer znaju da je to pravi put, osnovni nebeski zakon postojanja i vjecnog zivota i putovanja duse. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH zemlje i PH vode i PH problemi
Bottom