Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PH metar "bez" PH metra ** testirano
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Igorče" data-source="post: 611750" data-attributes="member: 52412"><p>Ako ti na urinu pokazuje drugacije,znaci da nije za vodu,a nije sigurno</p><p></p><p>Upravo dosao iz Instituta za zazstitu zdravlja,oni kontrolisu kvalitet vide,u mom gradu. Na moje pitanje koliki je najcesci ph vode,ona mi kaze da je zakonom propisano od 6,nesto do 8??? Znaci po zakonu voda sme biti i kisela i alkalna,ali najcesci ph 95% slucajeva je 7,2 -7,5 . Ja cu probati da primenim otopinu iz prvog posta,iako nemam ph metar od 2000€ , a ni onaj od 1000 din.</p><p>Voda iz vodovoda u Srbiji ,Sumadiji, je najcesci oko 7 - 7,3 (tako mi rekla doktorka),nizi je nemoguc zbog cevovofa,a visi ide do 8 ,ali samo kada su velike poplave,tada je i hlor pojacan. Cini mi se da je u vecini gradova slican ph da cesme(pipe) i to na celom Balkanu. Ako gresim ispravite me,ali ako biljka ne trazi striktan Ph vec postoji oscilacija,tako da su velike sanse da se sa limuntusom narihta ako ne odlican,ono bar priblizan. Sve i svemu bolje je nego bez limuntusa.</p><p>Ovo je kod mene jos uvek teorija,oticicu ponovo za koji dan u institut kad bude radio doktor sa kojim se znam,pa da mogu da imam uvid u njihove tablice za svaki prethodni dan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Igorče, post: 611750, member: 52412"] Ako ti na urinu pokazuje drugacije,znaci da nije za vodu,a nije sigurno Upravo dosao iz Instituta za zazstitu zdravlja,oni kontrolisu kvalitet vide,u mom gradu. Na moje pitanje koliki je najcesci ph vode,ona mi kaze da je zakonom propisano od 6,nesto do 8??? Znaci po zakonu voda sme biti i kisela i alkalna,ali najcesci ph 95% slucajeva je 7,2 -7,5 . Ja cu probati da primenim otopinu iz prvog posta,iako nemam ph metar od 2000€ , a ni onaj od 1000 din. Voda iz vodovoda u Srbiji ,Sumadiji, je najcesci oko 7 - 7,3 (tako mi rekla doktorka),nizi je nemoguc zbog cevovofa,a visi ide do 8 ,ali samo kada su velike poplave,tada je i hlor pojacan. Cini mi se da je u vecini gradova slican ph da cesme(pipe) i to na celom Balkanu. Ako gresim ispravite me,ali ako biljka ne trazi striktan Ph vec postoji oscilacija,tako da su velike sanse da se sa limuntusom narihta ako ne odlican,ono bar priblizan. Sve i svemu bolje je nego bez limuntusa. Ovo je kod mene jos uvek teorija,oticicu ponovo za koji dan u institut kad bude radio doktor sa kojim se znam,pa da mogu da imam uvid u njihove tablice za svaki prethodni dan. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PH metar "bez" PH metra ** testirano
Bottom