Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PH metar "bez" PH metra ** testirano
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Soul" data-source="post: 447725" data-attributes="member: 51600"><p>Sinoc sam ostavio casu vode i jutros gurnem 7.3 pokazuje. Mozda je i vec kalibrisan ajd znaj. Ma da se zadrzim samo u onom dozvoljenom rasponu kad zalijevam bicu zadovoljan. A kad kazes ocat jel mislis na razblazeni? Tako cu i ja onda. Imam 5 saksija po 30l kontam da je dovoljno litar vode za svaku na pocetku i da idem onda 5ml octa na 5 litara vode. Hvala jos jednom. Naruceni su oni ph testeri al znajuci kineze to nece za mjesec dana doci. Valjda ce me sreca posluziti.</p><p></p><p>Hvala ti puno od velike si pomoci. Kad bi jos neko ko ima kalibrisan ph metar stavio 1ml octa u 1l vode i da javi rezultat bio bi mu zahvalan. Al u svakom slucaju hvala puno.</p><p>P.S. Jel za biljku gori veci ili manji ph? Znam da je optimalni najbolji u svakom slucaju. Al zanima me koji bolje podnosi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Soul, post: 447725, member: 51600"] Sinoc sam ostavio casu vode i jutros gurnem 7.3 pokazuje. Mozda je i vec kalibrisan ajd znaj. Ma da se zadrzim samo u onom dozvoljenom rasponu kad zalijevam bicu zadovoljan. A kad kazes ocat jel mislis na razblazeni? Tako cu i ja onda. Imam 5 saksija po 30l kontam da je dovoljno litar vode za svaku na pocetku i da idem onda 5ml octa na 5 litara vode. Hvala jos jednom. Naruceni su oni ph testeri al znajuci kineze to nece za mjesec dana doci. Valjda ce me sreca posluziti. Hvala ti puno od velike si pomoci. Kad bi jos neko ko ima kalibrisan ph metar stavio 1ml octa u 1l vode i da javi rezultat bio bi mu zahvalan. Al u svakom slucaju hvala puno. P.S. Jel za biljku gori veci ili manji ph? Znam da je optimalni najbolji u svakom slucaju. Al zanima me koji bolje podnosi? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
PH metar "bez" PH metra ** testirano
Bottom