Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH i Lakmus papir-pouzdano koriscenje i pravilna upotreba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="bigeskalibur" data-source="post: 638445" data-attributes="member: 42275"><p>Hvala Tema na podrsci,ja se zaista trudim koliko mogu da pobegnem od mediokriteta koji me okruzuju,pa se sakrijem ovde na forum nebili napunio baterije malo i druzio se sa istomisljenicima,ali ocigledno nisam shvacen nikao covek ni kao clan ove male zajednice.</p><p></p><p>E vidis to si u pravu,i ja pocinjem u zadnje vreme da razmisljam o tome i da proveram to ali eto splet okolnosti mi nedaju da growam trenutno i malo vise zadjem u tu temu koja iole bitna.To vidim sad i od tebe i od dosta clanova koji sugerisu na tome.</p><p></p><p>Tako je,to je osnovna stvar u vestackom uzgoju,jer ja sam primetio iz svojih outa kao i sto znamo svi da ne treba regulisati ph,jer zemlja dodje kao neki filter pa to sama regulise.Ja necu ulaziti u tome previse za sada jos sve eksperimentiram ali mislim da je tema spamana i otisla u off.Ne zameram nikom nista ja nisam taj lik,drago mi je sto sam clan ove zajednice i sto imam mogucnost mentorskog kutka gde mogu pomoci ljudima i pokrenutiih da growaju i malo uputiti u svet hortikulture.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bigeskalibur, post: 638445, member: 42275"] Hvala Tema na podrsci,ja se zaista trudim koliko mogu da pobegnem od mediokriteta koji me okruzuju,pa se sakrijem ovde na forum nebili napunio baterije malo i druzio se sa istomisljenicima,ali ocigledno nisam shvacen nikao covek ni kao clan ove male zajednice. E vidis to si u pravu,i ja pocinjem u zadnje vreme da razmisljam o tome i da proveram to ali eto splet okolnosti mi nedaju da growam trenutno i malo vise zadjem u tu temu koja iole bitna.To vidim sad i od tebe i od dosta clanova koji sugerisu na tome. Tako je,to je osnovna stvar u vestackom uzgoju,jer ja sam primetio iz svojih outa kao i sto znamo svi da ne treba regulisati ph,jer zemlja dodje kao neki filter pa to sama regulise.Ja necu ulaziti u tome previse za sada jos sve eksperimentiram ali mislim da je tema spamana i otisla u off.Ne zameram nikom nista ja nisam taj lik,drago mi je sto sam clan ove zajednice i sto imam mogucnost mentorskog kutka gde mogu pomoci ljudima i pokrenutiih da growaju i malo uputiti u svet hortikulture. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
PH i Lakmus papir-pouzdano koriscenje i pravilna upotreba
Bottom