Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
PeyoteCookies, LemonKush, ThaiSkunk, Critical kush, HPS&E27 Led bulbe grow experiment
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 614978" data-attributes="member: 76570"><p>Nisu blize lampama ove u posudama od 0.5l. Kad su tek izbile iz zemlje panel je bio na 30,35cm,nezz točno iskreno. Znači čim su otvorili prve listove bilo je ovakvo stanje, digao panel na 50+cm, biljke napreduju normalno osim što se ove fleke sve vise vide kao biljke rastu, na peyote, koji je u 0.2dcl iste veličine kao kush ni traga ovom o čemu pisem, skunk i critical su mlađi duplo Al također nikakvih simptoma, kusheve sam spusta da budu najudaljeniji[ATTACH]245715[/ATTACH] od svjetla.</p><p>Prva je kush i zadnja, u sredini peyote, vidi s normalnu boju na peyote, gore su skunk i critical jer ako ih spustim nize izdužuje se. A evo kako trenutno kamin dize temperaturu, sad sam stavio ovu manju od 28w halogenku[ATTACH]245717[/ATTACH]inace bi bila isto 18 ili 19 max bez kamina</p><p>.. Nego meni sad još jedna ideja pada na pamet, da uzmemo bakrenu ili alu cjev kao tubu od dužine 50cm npr, s obje strane, na oba kraja stavimo po jednu halogenu i to izoliramo da svjetlo ne curi, dakle s obje strane bi u cijevi išla po halogenka od 30/40w i cjev tako postavljena vodoravno da isijava toplinu.. Nezz, pokusat cu i to pa javim ako bude efekta.. Treba vidjet koji je materijal najbolji u provođenju topline, bakar, aluminij il nesto treće...</p><p>Edit: temperatura se popela na 26.9, vani pokaziva 17.4,halogen žarulja od 28w u keramičkoj vazi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 614978, member: 76570"] Nisu blize lampama ove u posudama od 0.5l. Kad su tek izbile iz zemlje panel je bio na 30,35cm,nezz točno iskreno. Znači čim su otvorili prve listove bilo je ovakvo stanje, digao panel na 50+cm, biljke napreduju normalno osim što se ove fleke sve vise vide kao biljke rastu, na peyote, koji je u 0.2dcl iste veličine kao kush ni traga ovom o čemu pisem, skunk i critical su mlađi duplo Al također nikakvih simptoma, kusheve sam spusta da budu najudaljeniji[ATTACH]245715[/ATTACH] od svjetla. Prva je kush i zadnja, u sredini peyote, vidi s normalnu boju na peyote, gore su skunk i critical jer ako ih spustim nize izdužuje se. A evo kako trenutno kamin dize temperaturu, sad sam stavio ovu manju od 28w halogenku[ATTACH]245717[/ATTACH]inace bi bila isto 18 ili 19 max bez kamina .. Nego meni sad još jedna ideja pada na pamet, da uzmemo bakrenu ili alu cjev kao tubu od dužine 50cm npr, s obje strane, na oba kraja stavimo po jednu halogenu i to izoliramo da svjetlo ne curi, dakle s obje strane bi u cijevi išla po halogenka od 30/40w i cjev tako postavljena vodoravno da isijava toplinu.. Nezz, pokusat cu i to pa javim ako bude efekta.. Treba vidjet koji je materijal najbolji u provođenju topline, bakar, aluminij il nesto treće... Edit: temperatura se popela na 26.9, vani pokaziva 17.4,halogen žarulja od 28w u keramičkoj vazi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
PeyoteCookies, LemonKush, ThaiSkunk, Critical kush, HPS&E27 Led bulbe grow experiment
Bottom