Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
PeyoteCookies, LemonKush, ThaiSkunk, Critical kush, HPS&E27 Led bulbe grow experiment
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Stanaccc" data-source="post: 614906" data-attributes="member: 66419"><p>Ja ih više ne koristim, ali napravit ču jednu, jer bu zima ove godine, a imam psa, koja si zna otvorit sva vrata u kuči. Dobro razmisljaš, što se tiče upuha(s keramikom nisam probao).Ja bi stavio alu foliju sa unutarnje strane, jer brže zagrije. </p><p>Prvi put sam se susreo s time u vojsci na straži,ali pomoću baterija. </p><p>Ja sam lani od velike konzerve za paradajz to radio i lim se nije usijavao. To ovisi o prostoru i velicini žarulje. Ako imaš veliku i tvrdu konzervu, staviš manju žarulju, ako ne grije dovoljno, staviš malo veču. </p><p>Ovo sa upuhom dobro zvuči, ali moraš pazit, da svetlost ne prolazi. Ja sam svoje omotao alu folijom, ko da nema sutra. </p><p>Jučer sam bio u Pevecu i grijači su od 80 kn na gore. Ima za 130 kn onaj što je bio na tv prodaji. Ide u utičnicu i ima regulator temperature. Limenka je za prvu pomoc. </p><p>Budem ovih dana napravio jednu, jer to nije loše za imat. Pogotovo tko sadi u podrumu koji ne grije i sl. </p><p>Što se tiče izbora materijala, sve ovisi šta imaš doma. Meni su ove velike konzerve najbolje, jer njih možeš rezat, proširit, kako ti treba. I objesit, da visi, ako je potrebno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stanaccc, post: 614906, member: 66419"] Ja ih više ne koristim, ali napravit ču jednu, jer bu zima ove godine, a imam psa, koja si zna otvorit sva vrata u kuči. Dobro razmisljaš, što se tiče upuha(s keramikom nisam probao).Ja bi stavio alu foliju sa unutarnje strane, jer brže zagrije. Prvi put sam se susreo s time u vojsci na straži,ali pomoću baterija. Ja sam lani od velike konzerve za paradajz to radio i lim se nije usijavao. To ovisi o prostoru i velicini žarulje. Ako imaš veliku i tvrdu konzervu, staviš manju žarulju, ako ne grije dovoljno, staviš malo veču. Ovo sa upuhom dobro zvuči, ali moraš pazit, da svetlost ne prolazi. Ja sam svoje omotao alu folijom, ko da nema sutra. Jučer sam bio u Pevecu i grijači su od 80 kn na gore. Ima za 130 kn onaj što je bio na tv prodaji. Ide u utičnicu i ima regulator temperature. Limenka je za prvu pomoc. Budem ovih dana napravio jednu, jer to nije loše za imat. Pogotovo tko sadi u podrumu koji ne grije i sl. Što se tiče izbora materijala, sve ovisi šta imaš doma. Meni su ove velike konzerve najbolje, jer njih možeš rezat, proširit, kako ti treba. I objesit, da visi, ako je potrebno. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
PeyoteCookies, LemonKush, ThaiSkunk, Critical kush, HPS&E27 Led bulbe grow experiment
Bottom