Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 641484" data-attributes="member: 64294"><p style="text-align: center">LED e27 ca 50 W</p> <p style="text-align: center">12/12</p> <p style="text-align: center">30-32 c</p> <p style="text-align: center">40-65%</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">slikano na spavanju</p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]282374[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">Super Lemon Haze</p> <p style="text-align: center">(Lemon Skunk x Super Silver Haze)</p> <p style="text-align: center">7. tjedan</p> <p style="text-align: center">od 10.06. na 12/12</p> <p style="text-align: center">Žice zategnute do kraja, forma je tu, voda + vitamini, mikoriza radi sve ostalo, skinuto 5-6 fanova i to je to....</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">Auto White Widow 1&2</p> <p style="text-align: center">18. dan</p> <p style="text-align: center">Topirane, prihranjene (samo vitamini), presađene, savijene (mislio sam ih cropati ali reko neću) sad su i one na 12/12 nemam volje vaditi velike pitare i tramakivati se po stanu</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]282377[/ATTACH][ATTACH=full]282376[/ATTACH][ATTACH=full]282375[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">kći razmetna se vratila kući</p> <p style="text-align: center">auto NL</p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]282378[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">I tako nekidan zovu mene momci iz kvarta, udarimo pljugu i još mi gurnu u đep cvit za doma (dobro se dobrim vraća i te spike), nije mi jasno jesu me išli trolati ili jadni stvarno nemaju bolje (jedna od gorih trava ikad i definitivno najgora u 2019-toj), ali u tom cvjetku što sam donio doma bile su tri sjemenkice, tako ako su se šalili, šala će ići na njihov račun na kraju. A i uvijek me zanimalo što bi ispalo da posadim kakvu uličarku. Po forumu vidim da ispadaju skroz fini cvjetovi. Uskoro na vašim ekranima</p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]282379[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center">[USER=39059]@1310[/USER] </p> <p style="text-align: center">zato i je sativa za ljeto, taman joj je kao u recimo brazilskoj prašumi, dok ima vjetra u krošnji nema straha.....</p> <p style="text-align: center"><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">do tipkanaja budite zdravi i veseli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 641484, member: 64294"] [CENTER]LED e27 ca 50 W 12/12 30-32 c 40-65% <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> slikano na spavanju [ATTACH type="full"]282374[/ATTACH] <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Super Lemon Haze (Lemon Skunk x Super Silver Haze) 7. tjedan od 10.06. na 12/12 Žice zategnute do kraja, forma je tu, voda + vitamini, mikoriza radi sve ostalo, skinuto 5-6 fanova i to je to.... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Auto White Widow 1&2 18. dan Topirane, prihranjene (samo vitamini), presađene, savijene (mislio sam ih cropati ali reko neću) sad su i one na 12/12 nemam volje vaditi velike pitare i tramakivati se po stanu <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [ATTACH type="full"]282377[/ATTACH][ATTACH type="full"]282376[/ATTACH][ATTACH type="full"]282375[/ATTACH] <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kći razmetna se vratila kući auto NL [ATTACH type="full"]282378[/ATTACH] <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I tako nekidan zovu mene momci iz kvarta, udarimo pljugu i još mi gurnu u đep cvit za doma (dobro se dobrim vraća i te spike), nije mi jasno jesu me išli trolati ili jadni stvarno nemaju bolje (jedna od gorih trava ikad i definitivno najgora u 2019-toj), ali u tom cvjetku što sam donio doma bile su tri sjemenkice, tako ako su se šalili, šala će ići na njihov račun na kraju. A i uvijek me zanimalo što bi ispalo da posadim kakvu uličarku. Po forumu vidim da ispadaju skroz fini cvjetovi. Uskoro na vašim ekranima [ATTACH type="full"]282379[/ATTACH] <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> [USER=39059]@1310[/USER] zato i je sativa za ljeto, taman joj je kao u recimo brazilskoj prašumi, dok ima vjetra u krošnji nema straha..... <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> do tipkanaja budite zdravi i veseli[/CENTER] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom