Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 628758" data-attributes="member: 64294"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">LED e27 ca 150 W + LED SMD 50 W full spec kinez</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">18/6</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">22-30 c</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">40-65 %</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">U glavnim ulogama ovog niskobuđetnog autoflower spektakla</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">[ATTACH=full]263448[/ATTACH]</span></p><p>Bebice - Danas presađene u finalne 6L potove, mikoriza na akciji tako da je svaka dobila šakom i kapom (kod jedne od NL sam zaboravio staviti ispod korjena pa sam zasolio svuda ko da nema sutra), nakon topiranja dobile su par kapljica hrane, ova netopirana isto da joj ne bude krivo, korjen skroz ok za 10-tak dana. Topiranje i presađivanje je trebalo čekati još par dana ali kakav mi je raspored bilo je sad ili nikad. Na slikama su još malo blanjave i pospane, uživo su već sad puno ljepše.</p><p>1/12 (zakruženo, sve su dan razlike)</p><p>Auto Blue, Seedsman - topirana (loše i traljavo)</p><p>Auto NL 1 aka otpisana, Linda Seeds - topirana (pravo kirurški)</p><p>Auto NL 2 aka zamjena, Linda Seeds</p><p>[ATTACH=full]263449[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]263451[/ATTACH][ATTACH=full]263450[/ATTACH]</p><p>Amnesia</p><p>Seedsman</p><p>6/12 prava čupavica, počeli su kristalići, miris kad ju protrljaš, sad još samo ta dva miseca.... jede i pije koliko nalijem, svaki drugi dan</p><p>[ATTACH=full]263453[/ATTACH][ATTACH=full]263454[/ATTACH][ATTACH=full]263452[/ATTACH][ATTACH=full]263455[/ATTACH][ATTACH=full]263457[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]263456[/ATTACH]</p><p></p><p>plan za dalje je još 1-2 automata provući do 6-tog miseca, početkom 5-tog bi trebala jedna foto u boks taman da se rašitri pa onda na 12/12 kroz ljeto pa u jesen opet full gas.</p><p></p><p>do tipkanja budite dobro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 628758, member: 64294"] [CENTER][SIZE=6]LED e27 ca 150 W + LED SMD 50 W full spec kinez 18/6 22-30 c 40-65 %[/SIZE] [SIZE=4]U glavnim ulogama ovog niskobuđetnog autoflower spektakla[/SIZE] [SIZE=6][ATTACH=full]263448[/ATTACH][/SIZE][/CENTER] Bebice - Danas presađene u finalne 6L potove, mikoriza na akciji tako da je svaka dobila šakom i kapom (kod jedne od NL sam zaboravio staviti ispod korjena pa sam zasolio svuda ko da nema sutra), nakon topiranja dobile su par kapljica hrane, ova netopirana isto da joj ne bude krivo, korjen skroz ok za 10-tak dana. Topiranje i presađivanje je trebalo čekati još par dana ali kakav mi je raspored bilo je sad ili nikad. Na slikama su još malo blanjave i pospane, uživo su već sad puno ljepše. 1/12 (zakruženo, sve su dan razlike) Auto Blue, Seedsman - topirana (loše i traljavo) Auto NL 1 aka otpisana, Linda Seeds - topirana (pravo kirurški) Auto NL 2 aka zamjena, Linda Seeds [ATTACH=full]263449[/ATTACH] [ATTACH=full]263451[/ATTACH][ATTACH=full]263450[/ATTACH] Amnesia Seedsman 6/12 prava čupavica, počeli su kristalići, miris kad ju protrljaš, sad još samo ta dva miseca.... jede i pije koliko nalijem, svaki drugi dan [ATTACH=full]263453[/ATTACH][ATTACH=full]263454[/ATTACH][ATTACH=full]263452[/ATTACH][ATTACH=full]263455[/ATTACH][ATTACH=full]263457[/ATTACH] [ATTACH=full]263456[/ATTACH] plan za dalje je još 1-2 automata provući do 6-tog miseca, početkom 5-tog bi trebala jedna foto u boks taman da se rašitri pa onda na 12/12 kroz ljeto pa u jesen opet full gas. do tipkanja budite dobro [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom