Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 627003" data-attributes="member: 64294"><p>Dragi dnevniče, umisto najavljenog sra*** izgleda da će biti tri mlade dame kao pojačanje na sjevernoj fronti. Sve je počelo naopako, pretpostavka je majka svih zaje**, ja sam pretpostavio da imam zemlje doma. I tako u nedilju oko ponoći odlučim da je baš pravi trenutak u vremensko-prostornom ovom onom za posaditi ta dva automata (klice su izašle nema se što čekati idemo na ho-ruk). Brže bolje zgrabi vreću, puni posude, badaj sjemenke, špricaj vodom (mlaka voda mora biti nema greške). Di je problem? Pa recimo da u vreći nije bila zemlja nego kokos od ko zna kad. Reko nema veze, sutra ću. Kad negdi oko tri hladan znoj, u pi*** materinu, nije čisti kokos nego nafilan plantelom. U vražiju mater, nema više spavanja, brže bolje čupaj zemlju iz pitara po balkonu vadi sjeme i pukne klica (od NL na sriću ona je bila manje bitna). Auto blue je za dva dana bila vani a NL sam otpisa ali kako je pitarić bija pun zemlje ubacim je nako bez veze i spustim pitar u mrak, novu stavija u pamuk, danas idem novu ubosti u taj isti pitar i vidim da je mala preživila i da se ful veseli. I tako sad čekamo da i treća nikne, srića pa su sve 6-8 tjedana cvjetanja.</p><p>Ovu čekamo Northern Lights - Linda Seeds</p><p>[ATTACH]261104[/ATTACH]</p><p>Northern Lights Auto - Linda Seeds aka otpisana day 1 (na slici izgleda dosta lošije nego večeras, lipo je zazelenila, ipak je proklijala u mraku ne zamjerite joj)</p><p>[ATTACH]261105[/ATTACH]</p><p>Auto Blue Seedsman day 2</p><p>[ATTACH]261106[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 627003, member: 64294"] Dragi dnevniče, umisto najavljenog sra*** izgleda da će biti tri mlade dame kao pojačanje na sjevernoj fronti. Sve je počelo naopako, pretpostavka je majka svih zaje**, ja sam pretpostavio da imam zemlje doma. I tako u nedilju oko ponoći odlučim da je baš pravi trenutak u vremensko-prostornom ovom onom za posaditi ta dva automata (klice su izašle nema se što čekati idemo na ho-ruk). Brže bolje zgrabi vreću, puni posude, badaj sjemenke, špricaj vodom (mlaka voda mora biti nema greške). Di je problem? Pa recimo da u vreći nije bila zemlja nego kokos od ko zna kad. Reko nema veze, sutra ću. Kad negdi oko tri hladan znoj, u pi*** materinu, nije čisti kokos nego nafilan plantelom. U vražiju mater, nema više spavanja, brže bolje čupaj zemlju iz pitara po balkonu vadi sjeme i pukne klica (od NL na sriću ona je bila manje bitna). Auto blue je za dva dana bila vani a NL sam otpisa ali kako je pitarić bija pun zemlje ubacim je nako bez veze i spustim pitar u mrak, novu stavija u pamuk, danas idem novu ubosti u taj isti pitar i vidim da je mala preživila i da se ful veseli. I tako sad čekamo da i treća nikne, srića pa su sve 6-8 tjedana cvjetanja. Ovu čekamo Northern Lights - Linda Seeds [ATTACH]261104[/ATTACH] Northern Lights Auto - Linda Seeds aka otpisana day 1 (na slici izgleda dosta lošije nego večeras, lipo je zazelenila, ipak je proklijala u mraku ne zamjerite joj) [ATTACH]261105[/ATTACH] Auto Blue Seedsman day 2 [ATTACH]261106[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom