Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 626697" data-attributes="member: 64294"><p>LED e27 ca 150 W + LED SMD 50 W full spec</p><p>18/6</p><p>22-30 c</p><p>20-55 % </p><p></p><p>Dakle, full spec kinez od 50 w je dodan u igru, čekam da se ostatak te jeftine bagre dokotrlja do ljepe naše pa da neki novi panel izradim.... prvi dojam je bio: ovo je goli K. Ne vridi ni tih 5-6 dolara. Onda mi je drug sa foruma bacio bubu u uho pa sam išao pogledati kroz oko kamere. Za malo kuna bolje ne može. Žerulje su preraspoređene po panelu, sad su većinom iznad one male.</p><p></p><p>samo kinez, dolazi do izražaja kad radi sam,</p><p>[ATTACH=full]260737[/ATTACH][ATTACH=full]260736[/ATTACH]</p><p>sve skupa kad je u pogonu kinez se samo nazire (na oko) ali biljke ga itekako vide..... tvrdoća kusha se pojačala sa ajmo reći 5/10 na solidnih 8/10, mala se isto poduplala u 2 dana (slike su od subote)</p><p>[ATTACH=full]260738[/ATTACH]</p><p></p><p>Kush (livo)</p><p>Seedsman</p><p>12/9 blizu kraja smo, još 10-tak dana samo voda i cap cap, by by bejebe</p><p>[ATTACH]260743[/ATTACH] [ATTACH]260742[/ATTACH] </p><p>i jedan sample je na sušenju</p><p>[ATTACH]260745[/ATTACH]</p><p></p><p><s>Purple Kush (gori livo)</s></p><p><s>Linda Seeds</s></p><p><s>7/8 </s> jednom riječju - razočaranje - </p><p>Znači prošli tjedan sam skratio režim svjetla za 4 sata kao zadnji čin dobre volje, ona ni makac (u smislu debljanja), grančice se rastežu, pistile se pojavljuju ali konkretnog cijeta nigdi. Bolja polovica me tenta da ju poklonim ili ostavim na balkonu za ukras, gora polovica navija za blendr.... budemo videli. Stvarno šteta vremena, trebao sam ju davnije hiti vani, bilo bi mi, manje žao.</p><p>[ATTACH]260747[/ATTACH] [ATTACH]260748[/ATTACH] [ATTACH]260749[/ATTACH]</p><p></p><p>Amnesia </p><p>Seedsman</p><p>4/12 da pistilice, to su pistiletine majke ti. Fino se raširila. Cvjetići se formiraju kako treba.</p><p>[ATTACH]260741[/ATTACH] [ATTACH]260740[/ATTACH]</p><p></p><p>Dvi nove igračice su proklijale i čeka se nicanje (tu sam ozbiljno sranje uradio u startu pa sad kako bude)</p><p>[ATTACH]260744[/ATTACH] Auto Blue po drugi put od sedsmana i Auto NL od Linde</p><p>owerall situacija zadovoljavajuća</p><p>[ATTACH=full]260739[/ATTACH]</p><p></p><p>do tipkanja budite dobro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 626697, member: 64294"] LED e27 ca 150 W + LED SMD 50 W full spec 18/6 22-30 c 20-55 % Dakle, full spec kinez od 50 w je dodan u igru, čekam da se ostatak te jeftine bagre dokotrlja do ljepe naše pa da neki novi panel izradim.... prvi dojam je bio: ovo je goli K. Ne vridi ni tih 5-6 dolara. Onda mi je drug sa foruma bacio bubu u uho pa sam išao pogledati kroz oko kamere. Za malo kuna bolje ne može. Žerulje su preraspoređene po panelu, sad su većinom iznad one male. samo kinez, dolazi do izražaja kad radi sam, [ATTACH=full]260737[/ATTACH][ATTACH=full]260736[/ATTACH] sve skupa kad je u pogonu kinez se samo nazire (na oko) ali biljke ga itekako vide..... tvrdoća kusha se pojačala sa ajmo reći 5/10 na solidnih 8/10, mala se isto poduplala u 2 dana (slike su od subote) [ATTACH=full]260738[/ATTACH] Kush (livo) Seedsman 12/9 blizu kraja smo, još 10-tak dana samo voda i cap cap, by by bejebe [ATTACH]260743[/ATTACH] [ATTACH]260742[/ATTACH] i jedan sample je na sušenju [ATTACH]260745[/ATTACH] [S]Purple Kush (gori livo) Linda Seeds 7/8 [/S] jednom riječju - razočaranje - Znači prošli tjedan sam skratio režim svjetla za 4 sata kao zadnji čin dobre volje, ona ni makac (u smislu debljanja), grančice se rastežu, pistile se pojavljuju ali konkretnog cijeta nigdi. Bolja polovica me tenta da ju poklonim ili ostavim na balkonu za ukras, gora polovica navija za blendr.... budemo videli. Stvarno šteta vremena, trebao sam ju davnije hiti vani, bilo bi mi, manje žao. [ATTACH]260747[/ATTACH] [ATTACH]260748[/ATTACH] [ATTACH]260749[/ATTACH] Amnesia [S][/S] Seedsman 4/12 da pistilice, to su pistiletine majke ti. Fino se raširila. Cvjetići se formiraju kako treba. [ATTACH]260741[/ATTACH] [ATTACH]260740[/ATTACH] Dvi nove igračice su proklijale i čeka se nicanje (tu sam ozbiljno sranje uradio u startu pa sad kako bude) [ATTACH]260744[/ATTACH] Auto Blue po drugi put od sedsmana i Auto NL od Linde owerall situacija zadovoljavajuća [ATTACH=full]260739[/ATTACH] do tipkanja budite dobro [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom