Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 623470" data-attributes="member: 64294"><p>LED e27</p><p>18/6</p><p>ca 150 W</p><p>22-28 c</p><p>30-35 %</p><p></p><p>slikano na spavanju</p><p>[ATTACH=full]256696[/ATTACH]</p><p>White Widow (gore ljevo)</p><p>Linda seeds</p><p>9/12 ipak ostaje još ta tri tjedna pa kud puklo da puklo, dobila je 5 ml/l hrane isti racku ko da nije</p><p></p><p>Kush (gore desno)</p><p>Seedsman</p><p>9/9 moram malo pogledati po forumu koliko dugo Kush familija cvjeta, jedna i nijedna pistila posmeđila, ima tu još laganih 5-6 tjedana, puni se deblja se spaja se.... Nemojte da vas zavaraju ovi žuti listovi, to su u biti donji fan listovi kojima je i vrijeme da odumru, radi solidnog LST-a su došli ovako visoko. Zadnje zaljevanje/hranjenje je dobila odokativno 2x svega (10 ml/L). Teritorijalne pretenzije su zaustavljene.</p><p></p><p>Purple Kush (doli ljevo)</p><p>Linda Seeds</p><p>5/8 isto, po papirima za manje od mjesec je gotova, preflover je tu a pistile nigdi. Kod ove se vidi da gljive (mikoriza) odlično funkcioniraju, zadnje zaljevanje duplo svega kao i kod sdsmnovog iako cvijeta još nema na vidiku. Prelazi gabarite posude i to pošteno. Panika me lovi od pomisli da je fotoperiodna a do prebacivanja na </p><p>12/12 ima još barem 5-6 mjeseci. Šteta bi bilo ovakvu biljku sasjeći.</p><p></p><p>Amnesia (doli desno)</p><p>Seedsman</p><p>1/12 sve na svome mjestu, ova me neće prevariti, za tebe draga posuda od 4-5 litara. Dobila par kapi vode i vitamina i lagano chilla u svome filmu.</p><p></p><p>LST sam napokon naučio raditi, odnosno viziju pretvarati u formu, kod automata kad glavni vrh pritegnem u minus u odnosu na ostale grane jedna grana sa prvog kata i jedna sa drugog na neki način preuzimaju ulogu glavnog vrha, narastu skoro koliko i sama biljka i imaju svoje grane koje opet daju dobre cvjetiće. Kod zadnje udovice popcorna skoro nije bilo. Kod ove trenutne (iako sam shebao topiranjem) ima 8 grana sa posjednakim šiškama, kod sdsmnovog kusha isto tako jedno 6 grana di se spaja 5-6 katova cvjeta. </p><p></p><p>Sljedeći zadatak je smanjivanje posuda budući box ne mogu povećati a fali mi malo tlocrta...</p><p></p><p>[ATTACH]256697[/ATTACH] [ATTACH]256698[/ATTACH] [ATTACH]256699[/ATTACH]</p><p></p><p>zdravi i veseli bili</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 623470, member: 64294"] LED e27 18/6 ca 150 W 22-28 c 30-35 % slikano na spavanju [ATTACH=full]256696[/ATTACH] White Widow (gore ljevo) Linda seeds 9/12 ipak ostaje još ta tri tjedna pa kud puklo da puklo, dobila je 5 ml/l hrane isti racku ko da nije Kush (gore desno) Seedsman 9/9 moram malo pogledati po forumu koliko dugo Kush familija cvjeta, jedna i nijedna pistila posmeđila, ima tu još laganih 5-6 tjedana, puni se deblja se spaja se.... Nemojte da vas zavaraju ovi žuti listovi, to su u biti donji fan listovi kojima je i vrijeme da odumru, radi solidnog LST-a su došli ovako visoko. Zadnje zaljevanje/hranjenje je dobila odokativno 2x svega (10 ml/L). Teritorijalne pretenzije su zaustavljene. Purple Kush (doli ljevo) Linda Seeds 5/8 isto, po papirima za manje od mjesec je gotova, preflover je tu a pistile nigdi. Kod ove se vidi da gljive (mikoriza) odlično funkcioniraju, zadnje zaljevanje duplo svega kao i kod sdsmnovog iako cvijeta još nema na vidiku. Prelazi gabarite posude i to pošteno. Panika me lovi od pomisli da je fotoperiodna a do prebacivanja na 12/12 ima još barem 5-6 mjeseci. Šteta bi bilo ovakvu biljku sasjeći. Amnesia (doli desno) Seedsman 1/12 sve na svome mjestu, ova me neće prevariti, za tebe draga posuda od 4-5 litara. Dobila par kapi vode i vitamina i lagano chilla u svome filmu. LST sam napokon naučio raditi, odnosno viziju pretvarati u formu, kod automata kad glavni vrh pritegnem u minus u odnosu na ostale grane jedna grana sa prvog kata i jedna sa drugog na neki način preuzimaju ulogu glavnog vrha, narastu skoro koliko i sama biljka i imaju svoje grane koje opet daju dobre cvjetiće. Kod zadnje udovice popcorna skoro nije bilo. Kod ove trenutne (iako sam shebao topiranjem) ima 8 grana sa posjednakim šiškama, kod sdsmnovog kusha isto tako jedno 6 grana di se spaja 5-6 katova cvjeta. Sljedeći zadatak je smanjivanje posuda budući box ne mogu povećati a fali mi malo tlocrta... [ATTACH]256697[/ATTACH] [ATTACH]256698[/ATTACH] [ATTACH]256699[/ATTACH] zdravi i veseli bili [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom