Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 619999" data-attributes="member: 64294"><p>LED e27</p><p>18/6</p><p>ca 150 W</p><p>21-28 c</p><p>30-55 %</p><p>post i nemrs, samo voda ali obilato, sve ide po nekom planu (osim što je kuš prevršio svaku mjeru) elem slike neka govore</p><p>[ATTACH=full]252139[/ATTACH]</p><p>romantika žešća, 6500 k, 2700 k, Full spec. UV, IR, sve što biljčicama treba, svako toliko primjetim (obično nakon što ubacim novu biljku) jednog do dva gnata, za dva - tri dana ih više ne primjetim. Thank you china.</p><p>[ATTACH=full]252140[/ATTACH]</p><p>White Widow</p><p>Linda seeds</p><p>8/12(15?) evo ovako, trihomi su već počeli lagano amber tu i tamo, pistile nove ne izbacuje već nekoliko dana, testni uzorak radi kako treba, čini mi se da neće ni 15 ni 12 tjedana biti nego 8-10 mx. Sad ko je tu lud ne znam niti me zanima, da li je polutopiranje (jedino što mi pada napamet, nikakve boostere i aditive ne stavljam) ubrzalo sazrijevanje biljke ili su fulali u fabrici kod deklaracije bumo videli budući imam još 2 sjemenke njih neću maltretirati.</p><p>[ATTACH=full]252149[/ATTACH][ATTACH=full]252150[/ATTACH][ATTACH=full]252151[/ATTACH]</p><p></p><p>White Widow</p><p>Linda seeds</p><p>6/12 (15?) nakon topiranja odrvenila grane i već ljepo formirala čičke, pretekla je Kusha a dan je mlađa od njeega i po papirima duže joj treba da sazrije.....?</p><p>[ATTACH=full]252148[/ATTACH]</p><p></p><p>Kush</p><p>Seedsman</p><p>6/9 (from seed to harvest, nedvosmisleno piše) iako čisto sumljam da neće bar 11 biti ps falija sam u prrošlom apdejtu ovo je točno (valjda)</p><p>što reći kakvu poruku poslati, daš joj prst a ona box preuzme, LST nikad ovako dobro nisam odradio, svaka grana ima svoje mjesto pod suncem, čak mi i grane već dobivaju grane, cvjetići se formiraju, za sad prezadovoljan sam.[ATTACH=full]252147[/ATTACH]</p><p></p><p>Bebica malena (sad se već vrijeđa na takve nazive...)</p><p>Purple Kush</p><p>[SPOILER="Linda Seeds"]</p><p><strong>Linda Seeds</strong></p><p>Auto Purple Kush, is special for the lovers of the varieties "purple" in automatic version. Of Indica predominance thanks to its lineage Kush, its average production is high and of great quality, with a high content in THC. Its great resistance to fungi and pests and perfect adaptation to warm climates, make it highly recommended for indoor crops.</p><p></p><p>[/SPOILER]</p><p>1/8</p><p>Zere se izdužila, dobila je 10mg mikrioze i nekih kracapalaca u zemlju di je nikla i još jedno 20mg istog toga sam zamiješao u zonu korjena kad sam ju presadio, kod presađivanja se fino vidioo efekt od tog, znači imam jedan bio jeftilen više u paleti (košta 30 kn i dosta mi je za 3 biljke)[ATTACH=full]252146[/ATTACH][ATTACH=full]252145[/ATTACH][ATTACH=full]252144[/ATTACH]</p><p></p><p>do tipkanja stojte dobro</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 619999, member: 64294"] LED e27 18/6 ca 150 W 21-28 c 30-55 % post i nemrs, samo voda ali obilato, sve ide po nekom planu (osim što je kuš prevršio svaku mjeru) elem slike neka govore [ATTACH=full]252139[/ATTACH] romantika žešća, 6500 k, 2700 k, Full spec. UV, IR, sve što biljčicama treba, svako toliko primjetim (obično nakon što ubacim novu biljku) jednog do dva gnata, za dva - tri dana ih više ne primjetim. Thank you china. [ATTACH=full]252140[/ATTACH] White Widow Linda seeds 8/12(15?) evo ovako, trihomi su već počeli lagano amber tu i tamo, pistile nove ne izbacuje već nekoliko dana, testni uzorak radi kako treba, čini mi se da neće ni 15 ni 12 tjedana biti nego 8-10 mx. Sad ko je tu lud ne znam niti me zanima, da li je polutopiranje (jedino što mi pada napamet, nikakve boostere i aditive ne stavljam) ubrzalo sazrijevanje biljke ili su fulali u fabrici kod deklaracije bumo videli budući imam još 2 sjemenke njih neću maltretirati. [ATTACH=full]252149[/ATTACH][ATTACH=full]252150[/ATTACH][ATTACH=full]252151[/ATTACH] White Widow Linda seeds 6/12 (15?) nakon topiranja odrvenila grane i već ljepo formirala čičke, pretekla je Kusha a dan je mlađa od njeega i po papirima duže joj treba da sazrije.....? [ATTACH=full]252148[/ATTACH] Kush Seedsman 6/9 (from seed to harvest, nedvosmisleno piše) iako čisto sumljam da neće bar 11 biti ps falija sam u prrošlom apdejtu ovo je točno (valjda) što reći kakvu poruku poslati, daš joj prst a ona box preuzme, LST nikad ovako dobro nisam odradio, svaka grana ima svoje mjesto pod suncem, čak mi i grane već dobivaju grane, cvjetići se formiraju, za sad prezadovoljan sam.[ATTACH=full]252147[/ATTACH] Bebica malena (sad se već vrijeđa na takve nazive...) Purple Kush [SPOILER="Linda Seeds"] [B]Linda Seeds[/B] Auto Purple Kush, is special for the lovers of the varieties "purple" in automatic version. Of Indica predominance thanks to its lineage Kush, its average production is high and of great quality, with a high content in THC. Its great resistance to fungi and pests and perfect adaptation to warm climates, make it highly recommended for indoor crops. [/SPOILER] 1/8 Zere se izdužila, dobila je 10mg mikrioze i nekih kracapalaca u zemlju di je nikla i još jedno 20mg istog toga sam zamiješao u zonu korjena kad sam ju presadio, kod presađivanja se fino vidioo efekt od tog, znači imam jedan bio jeftilen više u paleti (košta 30 kn i dosta mi je za 3 biljke)[ATTACH=full]252146[/ATTACH][ATTACH=full]252145[/ATTACH][ATTACH=full]252144[/ATTACH] do tipkanja stojte dobro [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom