Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 619141" data-attributes="member: 64294"><p>LED e27</p><p>18/6</p><p>ca 150 W</p><p>21-28 c</p><p>30-55 %</p><p>šopanje hranom - vodom - svjetlom</p><p></p><p>somango je osušen i utegliran, mlađa udovica topirana iako nije bilo namjere biljka je dobro prihvatila novonastalu situaciju (od kad sam vidio kako je starija udovica uživala u sakaćanju svrbili su me prsti da je capnem), sad ako sve pođe po mom predviđanju umisto jednog glavnog biti će 3-4-5-6 malo manje glavnih vrhova (opet gledam stariju udovicu i po njoj se ravnam). Kuš od sidsmana se razvaljao ko prasica u malo blata. Zadovoljno mi djeluje. Ovo u maloj posudi je Purple Kush od Linda Seeds, danas 1 dan života, tek par sati stara nije još ni kotledone ispravila. On ima spešl tretman. U zemlju je dodana mikrioza i vitamini odma u startu. Ti kuševi mi izgledaju skroz obećavajuća družina. Mogli bi češće na plejlistu.</p><p></p><p>White Widow</p><p>Linda seeds</p><p>7/12(15?) tjedana - upitnik zato je piše da je flowering time 12 weeks, to mi je malo previše, po mojoj računici 12 tjedana je od seed do harvest, bumo videli ne.</p><p>Uglavnom sretna, svaka 3-4 dana dobije vode i hrane koliko stane (obično kroz 24h nalijem 2L vode + 15 ml hrane) onda par dana chilanje pa ponovi sve...</p><p>[ATTACH=full]251188[/ATTACH]</p><p></p><p>White Widow</p><p>Linda seeds</p><p>5/12 (15?) isto pitanje</p><p>Ovu udovicu sam krajem 4-tog tjedna poluplanirano topirao, kao automatici se ne topiraju ali sve mi vrag ne da mira, do topiranja je kaskala za Kushem (1 dan mlađa), od kad je topirana grane su joj u 24h lagano odrvenile, cvjetići su već formirali čičke... sve u svemu prestigla je Seedsmanov Kush (moj dojam) koji po papirima cvjeta kraće.</p><p>[ATTACH=full]251192[/ATTACH]</p><p></p><p>Kush</p><p>Seedsman</p><p>4/9 (from seed to harvest, nedvosmisleno piše)</p><p>Totalna frikuša, opako zelena, lagano opaljena, jedno krasno stvorenje. Kush family će mi postati obiteljski prijatelji čini mi se.</p><p>[ATTACH=full]251191[/ATTACH]</p><p></p><p>Bebica malena</p><p>Purple Kush</p><p>Linda seeds</p><p>day 1 (jučer u ponediljak 17.)</p><p>[ATTACH=full]251193[/ATTACH]</p><p></p><p>i jedna grupna za kraj, pozadinu drže white a frontu kush family</p><p>[ATTACH=full]251190[/ATTACH]</p><p></p><p>do tipkanja svako dobro vas snašlo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 619141, member: 64294"] LED e27 18/6 ca 150 W 21-28 c 30-55 % šopanje hranom - vodom - svjetlom somango je osušen i utegliran, mlađa udovica topirana iako nije bilo namjere biljka je dobro prihvatila novonastalu situaciju (od kad sam vidio kako je starija udovica uživala u sakaćanju svrbili su me prsti da je capnem), sad ako sve pođe po mom predviđanju umisto jednog glavnog biti će 3-4-5-6 malo manje glavnih vrhova (opet gledam stariju udovicu i po njoj se ravnam). Kuš od sidsmana se razvaljao ko prasica u malo blata. Zadovoljno mi djeluje. Ovo u maloj posudi je Purple Kush od Linda Seeds, danas 1 dan života, tek par sati stara nije još ni kotledone ispravila. On ima spešl tretman. U zemlju je dodana mikrioza i vitamini odma u startu. Ti kuševi mi izgledaju skroz obećavajuća družina. Mogli bi češće na plejlistu. White Widow Linda seeds 7/12(15?) tjedana - upitnik zato je piše da je flowering time 12 weeks, to mi je malo previše, po mojoj računici 12 tjedana je od seed do harvest, bumo videli ne. Uglavnom sretna, svaka 3-4 dana dobije vode i hrane koliko stane (obično kroz 24h nalijem 2L vode + 15 ml hrane) onda par dana chilanje pa ponovi sve... [ATTACH=full]251188[/ATTACH] White Widow Linda seeds 5/12 (15?) isto pitanje Ovu udovicu sam krajem 4-tog tjedna poluplanirano topirao, kao automatici se ne topiraju ali sve mi vrag ne da mira, do topiranja je kaskala za Kushem (1 dan mlađa), od kad je topirana grane su joj u 24h lagano odrvenile, cvjetići su već formirali čičke... sve u svemu prestigla je Seedsmanov Kush (moj dojam) koji po papirima cvjeta kraće. [ATTACH=full]251192[/ATTACH] Kush Seedsman 4/9 (from seed to harvest, nedvosmisleno piše) Totalna frikuša, opako zelena, lagano opaljena, jedno krasno stvorenje. Kush family će mi postati obiteljski prijatelji čini mi se. [ATTACH=full]251191[/ATTACH] Bebica malena Purple Kush Linda seeds day 1 (jučer u ponediljak 17.) [ATTACH=full]251193[/ATTACH] i jedna grupna za kraj, pozadinu drže white a frontu kush family [ATTACH=full]251190[/ATTACH] do tipkanja svako dobro vas snašlo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom