Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 611287" data-attributes="member: 64294"><p>Nisam primjetio da veličina/oblik posude značajnije utječe na rast biljke, ako joj daš vremena popuniti će ona bilo koju posudu, davnije dok sam radio sa cfl lampama neka okvirna računica mi je bila 1L zemlje = 10 cm biljke (uvijek LST i mjerim samo duljinu stabljike). Jednom sam se okušao u čistom kokosu (to bi bio kao neki polu hidro sistem) u potovima od 3L biljke su bile oko 1,3m, ali to je bio epski fail u konačnici jer svjetlo probija samo 20-30cm tako da sve ispod je bilo malo kržljavo i nikakvo, žao mi što nemam tih slika da se narugamo. Sam bonsai je dosta zahtjevna disciplina, treba redovito podrezivati korjenje, listove, svašta nešto. Posude su takve više radi neke japanske estetike ili nekog feng-šui pravila nego što se sa samim posudama može ograničiti rast biljke.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 611287, member: 64294"] Nisam primjetio da veličina/oblik posude značajnije utječe na rast biljke, ako joj daš vremena popuniti će ona bilo koju posudu, davnije dok sam radio sa cfl lampama neka okvirna računica mi je bila 1L zemlje = 10 cm biljke (uvijek LST i mjerim samo duljinu stabljike). Jednom sam se okušao u čistom kokosu (to bi bio kao neki polu hidro sistem) u potovima od 3L biljke su bile oko 1,3m, ali to je bio epski fail u konačnici jer svjetlo probija samo 20-30cm tako da sve ispod je bilo malo kržljavo i nikakvo, žao mi što nemam tih slika da se narugamo. Sam bonsai je dosta zahtjevna disciplina, treba redovito podrezivati korjenje, listove, svašta nešto. Posude su takve više radi neke japanske estetike ili nekog feng-šui pravila nego što se sa samim posudama može ograničiti rast biljke. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom