Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 601018" data-attributes="member: 64294"><p>Svi su vam komentari na mistu, ovo je neki test drive ljetni, mogu ići do 80W a da mi temp ostane donekle pod kontrolom, sad kad još malo zahladi vjerovatno ide svih 180 w (15*12W), znači jedno 4 tjedna će biti pod full rasvjetom, taman dok automat počme cvjetati pa on zauzima mjesto ove mršavice, i onda do idućeg ljeta svaki mjesec ubodem jednu sjemenku i vrtim ih u krug, u proljeće puknem neku foto, i pazim da mi završi do recimo 15.7. kad kreću baš najače vručine. Imam i neku ideju za mini klimu izraditi ali trenutno sam totalno dekintiran tako da i taj projekt ide tek 2019.</p><p></p><p>edit</p><p>A i da napomenem kako nemam pojma koja je sorta, na papiriću mi pisalo Pakistan, ko zna što je to, i po biljkama se vidilo da su najmanje dvi sorte (ili dva skroz različita fenotipa, mada sumnjam) bile unutra, možda je neka koja daje samo popcorne ko to zna.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 601018, member: 64294"] Svi su vam komentari na mistu, ovo je neki test drive ljetni, mogu ići do 80W a da mi temp ostane donekle pod kontrolom, sad kad još malo zahladi vjerovatno ide svih 180 w (15*12W), znači jedno 4 tjedna će biti pod full rasvjetom, taman dok automat počme cvjetati pa on zauzima mjesto ove mršavice, i onda do idućeg ljeta svaki mjesec ubodem jednu sjemenku i vrtim ih u krug, u proljeće puknem neku foto, i pazim da mi završi do recimo 15.7. kad kreću baš najače vručine. Imam i neku ideju za mini klimu izraditi ali trenutno sam totalno dekintiran tako da i taj projekt ide tek 2019. edit A i da napomenem kako nemam pojma koja je sorta, na papiriću mi pisalo Pakistan, ko zna što je to, i po biljkama se vidilo da su najmanje dvi sorte (ili dva skroz različita fenotipa, mada sumnjam) bile unutra, možda je neka koja daje samo popcorne ko to zna. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Perpetuum Growile
Bottom