Rade (i to iznad očekivanja i jako malo se griju) ali crkavaju im ledice, na ova 4 nova ima već jedno 5-6 ledica pregorenih, može biti da je to do mojih instalacija po stanu ili do same mreže jer meni i žarulje dosta crkavaju, ono što ja spajam sam siguran da je po PS-u odrađeno (220v je opasno i tu nema zahebancije). Morao bi UPS ubaciti na početak da ispravlja eventualne peakove ili koji mi već krac hebe sistem. Sva ostala oprema koja ide preko nekakvog ispravljača radi bez greške godinama.
Ovi zadnji su mi skroz seksi, ledice su raspoređene na veliku površinu (21*10), možeš štelati kut (i rotaciju lagano) što otvara neke nove mogućnosti kod izrade panela, opet ko i sve kinesko ili te pokaki ili radi, dok ne kupiš ne znaš. Za sad se vraćam na žarulje, biljke su u debelom cvatu a ja sam više tam nego sim i ne isplati mi se greška u koracima. Bolja polovica zna zaliti ali da je tražim da panele mjenja..... do jeseni će valjda biti prizemlje boksa gotovo i UPS umrežen pa će mo viditi kineze i biljke kao se ponašaju.