Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Tropico" data-source="post: 208172" data-attributes="member: 8401"><p>Primjerice (mislim svedska) imaju javne kuce gdje se netko zeli dozirati heroinom. Na ulazu dobiju pripadajucu opremu, odu u sobu, spucaju se i kasnej sretni. Nema crnog trzista, nema igala i svakakvog inficiranog sranja u okolisu, i nemaju narkomana ka negdi drugdje...</p><p></p><p>Stvar je svakog pojedinca sta ce i kako ce raditi i zivjeti svoj zivot. Ako cu se ubiti, raniti, ako cu biti boem, ratar, stočar, makro, septičar, prodavac...sta koga zaboli? Dok ne ugrožavam sebe zasto bi mi se to isto branilo?</p><p></p><p>Zivimo po nekim pravilima, konvencijama ....to triba biti ovako jer je drugacije pogrresno. Ma dajte molim vas...kad sma se rodija nisam prista na nista slicno....nisam prista da su droge ilegalne! I zasrto se to namece kao takvo?</p><p></p><p>Zastgo su razne psihoaktivcne biljke zabranjene? zasto? Sta boli anđelinu merkel ocu li ja po brdu setati natripan gljivama ili slicno? </p><p></p><p>Stvar jesustavne kontrole, zelje za moci i sustavnog sirenja lazi i dezinformacija kroz razne medije a onda prosjecan građanin zbog svoje inertnosti i bezvoljnosti da istrazuje dubinu svega podlijeze takvim konvencijama i ponaša se kao ovca koja je opterecena opet nekim drugim svakodnevnim stvarima koje su u sustini bezazlene!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tropico, post: 208172, member: 8401"] Primjerice (mislim svedska) imaju javne kuce gdje se netko zeli dozirati heroinom. Na ulazu dobiju pripadajucu opremu, odu u sobu, spucaju se i kasnej sretni. Nema crnog trzista, nema igala i svakakvog inficiranog sranja u okolisu, i nemaju narkomana ka negdi drugdje... Stvar je svakog pojedinca sta ce i kako ce raditi i zivjeti svoj zivot. Ako cu se ubiti, raniti, ako cu biti boem, ratar, stočar, makro, septičar, prodavac...sta koga zaboli? Dok ne ugrožavam sebe zasto bi mi se to isto branilo? Zivimo po nekim pravilima, konvencijama ....to triba biti ovako jer je drugacije pogrresno. Ma dajte molim vas...kad sma se rodija nisam prista na nista slicno....nisam prista da su droge ilegalne! I zasrto se to namece kao takvo? Zastgo su razne psihoaktivcne biljke zabranjene? zasto? Sta boli anđelinu merkel ocu li ja po brdu setati natripan gljivama ili slicno? Stvar jesustavne kontrole, zelje za moci i sustavnog sirenja lazi i dezinformacija kroz razne medije a onda prosjecan građanin zbog svoje inertnosti i bezvoljnosti da istrazuje dubinu svega podlijeze takvim konvencijama i ponaša se kao ovca koja je opterecena opet nekim drugim svakodnevnim stvarima koje su u sustini bezazlene! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
Bottom