Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="glavonja" data-source="post: 208030" data-attributes="member: 31376"><p>hvala, naravno porodica mi je na prvom mestu!! mislim da sam vec reko, meni licno legalizacija ne treba da bi se ja bogatio ili zaradjivao na tome, samo zelim da bez straha uzivam i uzgajam biljke za sebe i zenu.</p><p></p><p>evo nekih vesti iz sveta, nista veoma bitno ali zanimljivo: </p><p>"<strong>Martin Lindner, nemački političar, ove je nedelje u emisiji "Stuckrad Late Night", koja se emituje u kasnim večernjim satima, zapalio džoint.</strong></p><p><strong></strong>Nakon što je voditelj potpredsedniku parlamentarne skupine FDP-a u Bundestagu ponudio da zapali smotuljak s marihuanom, ovaj je to, na njegovo iznenađenje prihvatio. </p><p></p><p></p><p>Emisija je emitovana uživo, a producenti šoua potvrdili su da je u pitanju bio pravi kanabis, iako ni oni nisu mislili da će Lindner prihvatiti ponudu. On je pak za Bild izjavio da je "povukao dim kako bi dokazao da je u pitanju voditeljeva provokacija" i da se nakon toga nije osećao "naduvano". "</p><p></p><p>jos jedna "<strong>Meksički marinci spalili su 119 tona biljaka marihuane, zaplenjenih u zapadnoj državi Mičoakan, saopštio je sekretarijat mornarice.</strong></p><p><strong></strong></p><p>Biljke su, kako se navodi, pronađene na nekoliko plantaža oko gradova u opštini Koalkoman na jugozapadu Mičoakana, a operacija potrage i njihovog spaljivanja trajala je šest dana. </p><p></p><p></p><p>Još nema <a href="http://www.popboxads.com/server/campain.php?utm_source=popbox&utm_medium=cpc&utm_campaign=popbox&idR=29417&oglId=1763&mId=147&burl=vesti-online.com&t=1351778113&sc=d38bed08ffd0a60e0febfe95f706226d&dl=1" target="_blank">informacija</a> o mogućim vlasnicima plantaža marihuane. </p><p></p><p>Prema rečima vlasti Mičoakana, u prošlosti se nekoliko narko kartela borilo za kontrolu nad tom meksičkom državom - Porodica, Vitezovi templari i <a href="http://www.popboxads.com/server/campain.php?utm_source=popbox&utm_medium=cpc&utm_campaign=popbox&idR=31085&oglId=1963&mId=147&burl=vesti-online.com&t=1351778113&sc=931ff13bb1d12da98fb31e6e7813f156&dl=1" target="_blank">Nova</a> generacija Haliska. " zasto se naprimer ta marihuana ne iskoristi za nesto sto bi znacilo? bilo sta iz mog gore prvog posta nego se spaljuje...</p><p></p><p>evo jedna totalno nebulozna informacija:"<strong>lade osobe koje puše marihuanu imaju veliki rizik od znatnog i nepovratnog smanjenja IQ-a, objavili su naučnici. Rezultati su dobijeni zahvaljujući istraživanju urađenom na 1.000 osoba na Novom Zelandu.</strong></p><p><strong></strong>Međunarodni tim naučnika je otkrio da oni koji počnu da puše marihuanu pre punoletstva, dok im je mozak još u razvoju, imaju manji IQ. Oni su više od 20 godina pratili živote grupe ljudi iz Dunedina na Novom Zelandu, koji su uključeni u istraživanje kada su bili deca i pre nego što je iko od njih počeo da "duva". Svi uključeni u istraživanje su često intervjuisani, sve dok nisu napunili 38 godina. </p><p></p><p></p><p>Pošto su uzeli u obzir druge faktore, kao što je konzumiranje alkohola, duvana ili drugih droga, kao i godine školovanja, naučnici su zaključili da oni koji su često koristili kanabis imaju manji IQ. Što su ga češće pušili, to im je IQ bivao manji. </p><p></p><p></p><p>Najveće posledice su primećene kod onih koji su počeli kao adolescenti i koji su nastavili tu praksu i kasnije. Naime, oni su u proseku imali za osam poena manji IQ. Smanjenje ili potpuni prestanak korišćenja marihuane nije imao nikakav pozitivan uticaj na njihov IQ. </p><p></p><p>Profesor Teri Mofit sa Instituta za psihijatriju pri Kraljevskom koledžu u Londonu, jedan od članova istraživačkog tima, je rekao da ovo istraživanje ima veliki uticaj na shvatanje o opasnosti koju predstavlja pušenje marihuane. </p><p></p><p>"Ovo istraživanje je zahtevalo veliki naučni napor. Pratili smo 1.000 učesnika, testirali smo njihove mentalne sposobnosti dok su bili deca i pre nego što su počeli da konzumiraju kanabis, a testirali smo ih i 25 godina kasnije, pošto su neki od njih postali 'hronični korisnici'. Učesnici istraživanja su bili iskreni kada su u pitanju njihove navike korišćenja marihuane, jer su verovali u poverljivost podataka, a čak 96 odsto učesnika je završilo istraživanje započeto 1972. godine. Ovo je specijalno istraživanje i urađeno je na tako profesionalan način da sa sigurnošću mogu reći da je kanabis štetan za mozak maloletnika, ali da nema nikakav uticaj na mozak punoletnih osoba", rekao je Mofit." cista zavera... znaci da se ja sad ne bi trebao secati svog imena.. gluposti...</p><p></p><p>slobodno kacite sve dokumentarce, vesti i sve sto vam padne pod ruku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="glavonja, post: 208030, member: 31376"] hvala, naravno porodica mi je na prvom mestu!! mislim da sam vec reko, meni licno legalizacija ne treba da bi se ja bogatio ili zaradjivao na tome, samo zelim da bez straha uzivam i uzgajam biljke za sebe i zenu. evo nekih vesti iz sveta, nista veoma bitno ali zanimljivo: "[B]Martin Lindner, nemački političar, ove je nedelje u emisiji "Stuckrad Late Night", koja se emituje u kasnim večernjim satima, zapalio džoint. [/B]Nakon što je voditelj potpredsedniku parlamentarne skupine FDP-a u Bundestagu ponudio da zapali smotuljak s marihuanom, ovaj je to, na njegovo iznenađenje prihvatio. Emisija je emitovana uživo, a producenti šoua potvrdili su da je u pitanju bio pravi kanabis, iako ni oni nisu mislili da će Lindner prihvatiti ponudu. On je pak za Bild izjavio da je "povukao dim kako bi dokazao da je u pitanju voditeljeva provokacija" i da se nakon toga nije osećao "naduvano". " jos jedna "[B]Meksički marinci spalili su 119 tona biljaka marihuane, zaplenjenih u zapadnoj državi Mičoakan, saopštio je sekretarijat mornarice. [/B] Biljke su, kako se navodi, pronađene na nekoliko plantaža oko gradova u opštini Koalkoman na jugozapadu Mičoakana, a operacija potrage i njihovog spaljivanja trajala je šest dana. Još nema [URL="http://www.popboxads.com/server/campain.php?utm_source=popbox&utm_medium=cpc&utm_campaign=popbox&idR=29417&oglId=1763&mId=147&burl=vesti-online.com&t=1351778113&sc=d38bed08ffd0a60e0febfe95f706226d&dl=1"]informacija[/URL] o mogućim vlasnicima plantaža marihuane. Prema rečima vlasti Mičoakana, u prošlosti se nekoliko narko kartela borilo za kontrolu nad tom meksičkom državom - Porodica, Vitezovi templari i [URL="http://www.popboxads.com/server/campain.php?utm_source=popbox&utm_medium=cpc&utm_campaign=popbox&idR=31085&oglId=1963&mId=147&burl=vesti-online.com&t=1351778113&sc=931ff13bb1d12da98fb31e6e7813f156&dl=1"]Nova[/URL] generacija Haliska. " zasto se naprimer ta marihuana ne iskoristi za nesto sto bi znacilo? bilo sta iz mog gore prvog posta nego se spaljuje... evo jedna totalno nebulozna informacija:"[B]lade osobe koje puše marihuanu imaju veliki rizik od znatnog i nepovratnog smanjenja IQ-a, objavili su naučnici. Rezultati su dobijeni zahvaljujući istraživanju urađenom na 1.000 osoba na Novom Zelandu. [/B]Međunarodni tim naučnika je otkrio da oni koji počnu da puše marihuanu pre punoletstva, dok im je mozak još u razvoju, imaju manji IQ. Oni su više od 20 godina pratili živote grupe ljudi iz Dunedina na Novom Zelandu, koji su uključeni u istraživanje kada su bili deca i pre nego što je iko od njih počeo da "duva". Svi uključeni u istraživanje su često intervjuisani, sve dok nisu napunili 38 godina. Pošto su uzeli u obzir druge faktore, kao što je konzumiranje alkohola, duvana ili drugih droga, kao i godine školovanja, naučnici su zaključili da oni koji su često koristili kanabis imaju manji IQ. Što su ga češće pušili, to im je IQ bivao manji. Najveće posledice su primećene kod onih koji su počeli kao adolescenti i koji su nastavili tu praksu i kasnije. Naime, oni su u proseku imali za osam poena manji IQ. Smanjenje ili potpuni prestanak korišćenja marihuane nije imao nikakav pozitivan uticaj na njihov IQ. Profesor Teri Mofit sa Instituta za psihijatriju pri Kraljevskom koledžu u Londonu, jedan od članova istraživačkog tima, je rekao da ovo istraživanje ima veliki uticaj na shvatanje o opasnosti koju predstavlja pušenje marihuane. "Ovo istraživanje je zahtevalo veliki naučni napor. Pratili smo 1.000 učesnika, testirali smo njihove mentalne sposobnosti dok su bili deca i pre nego što su počeli da konzumiraju kanabis, a testirali smo ih i 25 godina kasnije, pošto su neki od njih postali 'hronični korisnici'. Učesnici istraživanja su bili iskreni kada su u pitanju njihove navike korišćenja marihuane, jer su verovali u poverljivost podataka, a čak 96 odsto učesnika je završilo istraživanje započeto 1972. godine. Ovo je specijalno istraživanje i urađeno je na tako profesionalan način da sa sigurnošću mogu reći da je kanabis štetan za mozak maloletnika, ali da nema nikakav uticaj na mozak punoletnih osoba", rekao je Mofit." cista zavera... znaci da se ja sad ne bi trebao secati svog imena.. gluposti... slobodno kacite sve dokumentarce, vesti i sve sto vam padne pod ruku. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
Bottom