Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Blade" data-source="post: 208024" data-attributes="member: 18837"><p>Kao što sam reko frende,s nekim aspektima se slažem....sto se tice tog tvog dzointa...cak i da se dogodi cudo konzumacija ce se smjeti obavljati na mjestima predviđenima za to...znaci i dalje neceš smjeti na trgu u Beogradu Zagrebu ili Ljubljani zapalit đoksu i puca ti kita (cak i da smiješ nevidim nikakvu pozitivu ili korist u tome) nego u 4 zida prostora u kojem je to legalno...tako i s tvojim dzointom,ne vidim potrebu da ga vuceš za sobom...sjedi brate kući zapali i zaboli te..nece ti niko upasti i strpati te u buksu...a ako ga vec i vuceš za sobom iz bilo kojeg razloga e onda moraš biti svijestan mogucih posljedica što se nece promjeniti ni eventualnom legalizacijom pa nizuzemskom profilu npr...i dalje si nahebo vuceš li to za sobom okolo van svoja 4 zida.</p><p></p><p>Registracija npr 400w HPS potrošnje..potrošnja struje je relativna stvar...model koji si spomenuo je gotovo identican nacinu posjedovanja oružja legalno...eto moj stari je ljubitelj oružja i ima registrirano oružje,dozvolu za držanje i nošenje...iskreno svaka 3 mjeseca zakuca neki inspektor na vrata koji je došao u provjeru,jel oružje propisano spremljeno,jel pucano iz njega,ako jest gdje i kako i zašto bla bla bla 1000 stvari i maltretiranja samo takvog....mislim da bi i u ovo slucju bilo još gore...cak i kad nebi bilo i 200k kucanstva se rega npr...pa kako to iskontrolirati?...i pazi govorimo o državama gdje nema nikakve bog zna kakve organizacije ili profesionalizma na bilo kojem nivou</p><p></p><p>Moram ti rec glavonjo podržavam tvoj napor i zelju i samo nastavi dapace...a pošto imaš porodicu cuvaj da te ne klepe opet i ne zajebavaj se ogranici se da budeš naljuljan u svoja 4 zida i gotovo...+..ne misliš li da imamo dovoljno slobodnih stvari kao npr alkohol pa pijani vozaci ubijaju djecu po cesti svaki dan....treba li na isti khurac i s travom?</p><p>Poduzetnicke ambicije možeš zadovoljiti sadnjom duhana npr pa prodavati duhanskoj industriji...živio bro!</p><p></p><p>EDIT: apsolutno potpisujem Venla u postu ispod sta kaže...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Blade, post: 208024, member: 18837"] Kao što sam reko frende,s nekim aspektima se slažem....sto se tice tog tvog dzointa...cak i da se dogodi cudo konzumacija ce se smjeti obavljati na mjestima predviđenima za to...znaci i dalje neceš smjeti na trgu u Beogradu Zagrebu ili Ljubljani zapalit đoksu i puca ti kita (cak i da smiješ nevidim nikakvu pozitivu ili korist u tome) nego u 4 zida prostora u kojem je to legalno...tako i s tvojim dzointom,ne vidim potrebu da ga vuceš za sobom...sjedi brate kući zapali i zaboli te..nece ti niko upasti i strpati te u buksu...a ako ga vec i vuceš za sobom iz bilo kojeg razloga e onda moraš biti svijestan mogucih posljedica što se nece promjeniti ni eventualnom legalizacijom pa nizuzemskom profilu npr...i dalje si nahebo vuceš li to za sobom okolo van svoja 4 zida. Registracija npr 400w HPS potrošnje..potrošnja struje je relativna stvar...model koji si spomenuo je gotovo identican nacinu posjedovanja oružja legalno...eto moj stari je ljubitelj oružja i ima registrirano oružje,dozvolu za držanje i nošenje...iskreno svaka 3 mjeseca zakuca neki inspektor na vrata koji je došao u provjeru,jel oružje propisano spremljeno,jel pucano iz njega,ako jest gdje i kako i zašto bla bla bla 1000 stvari i maltretiranja samo takvog....mislim da bi i u ovo slucju bilo još gore...cak i kad nebi bilo i 200k kucanstva se rega npr...pa kako to iskontrolirati?...i pazi govorimo o državama gdje nema nikakve bog zna kakve organizacije ili profesionalizma na bilo kojem nivou Moram ti rec glavonjo podržavam tvoj napor i zelju i samo nastavi dapace...a pošto imaš porodicu cuvaj da te ne klepe opet i ne zajebavaj se ogranici se da budeš naljuljan u svoja 4 zida i gotovo...+..ne misliš li da imamo dovoljno slobodnih stvari kao npr alkohol pa pijani vozaci ubijaju djecu po cesti svaki dan....treba li na isti khurac i s travom? Poduzetnicke ambicije možeš zadovoljiti sadnjom duhana npr pa prodavati duhanskoj industriji...živio bro! EDIT: apsolutno potpisujem Venla u postu ispod sta kaže... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Sve što nema svoje mjesto
Brutal Offtopic
otvorite ljudima oci
Bottom