Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Organic one plant show
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 792560" data-attributes="member: 59027"><p>Evo da i tu zapišem.....</p><p>Imao sam mušica po tanjuriću za runoff. Kako nisam čistio, vjerojatno su se gostili,ali sam primjetio na vrijeme!</p><p>Kako sam digao biljku,poletjeli su i ventilator ih je poljepio za žute papire,koje uvijek imam u boxu, prevencije radi. Da ne razmišljam o tome,zaletio se buraz po Dijatomejsku zemlju kod Tvrtka u shop.</p><p>[URL unfurl="true"]https://hemps.garden/product/dijatomejska-zemlja-150gr/[/URL]</p><p>Uzet ču kilu,nisam znao da ču odmah pola i više potrošit. Može se razvuči,ali krošnja je nisko,pa sam kroz nju. Ja napunim ovako nešto duguljasto(može i traktur) [ATTACH]510790[/ATTACH] pa isipam na par mjesta i rukom malo prošaram po površini zemlje!</p><p></p><p>Uglavnom,swichat ču ovaj tjedan....</p><p>[ATTACH=full]510788[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]510789[/ATTACH]</p><p>Ogromna je i ako ju još pustim,zaljevat ču ju 2 puta dnevno,jer pot je 50L,ja sam mislio da je više. Da popunim box u igru ulazi Tangerina sugar od Sensi seeds</p><p>[ATTACH=full]510792[/ATTACH]Ona če ići u 18 L aero pot i čisti kokos+vermikulit+Guanocalong proizvodi,a za cca 25-30 dana imam harvest u drugom boxu i onda ču pametnije sljedeći grow. Iči če dvije biljke,sve isto što se soila tiče, samo ču ubacit Diatomejsku zemlju u mix i iči ču sa dvije biljke, svaka u 50l,s time da ču 3 puta presađivat. Baš vidno uspori kad korjen lupi o stranicu pota,tako da iz čaše(0.3l) iči če u 3L pot,pa 8L,pa 50L i kad pokažu spol,ide swich. I uz to,bolje ču se pripremit što se žica tiče i normalno ko čovjek zaljevat,a ne izmišljat toplu vodu,jer mi je onda sve mokro,a u organskom uzgoju je to poziv za nametnike!</p><p>[ATTACH]510791[/ATTACH] Tangerinu sam pustio,da raste pored biljke,nisam imao planova za nju. Bila je metar i pol od svjetla,ispod krošnje,pa se u početku malo izduljila,sad je višlje i taman če stat u jedan čošak,budem vidio.</p><p>Kad odstrecaju malo,onda ču mrežu stavit,bit če to ok!</p><p>To je to uglavnom.....Biljka je više od 2 mjeseca u vegetaciji i ako sad spustim grane sastrane,onda opet moram čekat,da ojačaju. Sve u svemu ja sam zadovoljan !</p><p>Prekjučer je dobila Biocannu 50ml/10L vode. 8l je dato biljci,danas ide Seeweed isto tako!</p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 792560, member: 59027"] Evo da i tu zapišem..... Imao sam mušica po tanjuriću za runoff. Kako nisam čistio, vjerojatno su se gostili,ali sam primjetio na vrijeme! Kako sam digao biljku,poletjeli su i ventilator ih je poljepio za žute papire,koje uvijek imam u boxu, prevencije radi. Da ne razmišljam o tome,zaletio se buraz po Dijatomejsku zemlju kod Tvrtka u shop. [URL unfurl="true"]https://hemps.garden/product/dijatomejska-zemlja-150gr/[/URL] Uzet ču kilu,nisam znao da ču odmah pola i više potrošit. Može se razvuči,ali krošnja je nisko,pa sam kroz nju. Ja napunim ovako nešto duguljasto(može i traktur) [ATTACH alt="1720188116277699929477634039636.jpg"]510790[/ATTACH] pa isipam na par mjesta i rukom malo prošaram po površini zemlje! Uglavnom,swichat ču ovaj tjedan.... [ATTACH type="full"]510788[/ATTACH] [ATTACH type="full"]510789[/ATTACH] Ogromna je i ako ju još pustim,zaljevat ču ju 2 puta dnevno,jer pot je 50L,ja sam mislio da je više. Da popunim box u igru ulazi Tangerina sugar od Sensi seeds [ATTACH type="full"]510792[/ATTACH]Ona če ići u 18 L aero pot i čisti kokos+vermikulit+Guanocalong proizvodi,a za cca 25-30 dana imam harvest u drugom boxu i onda ču pametnije sljedeći grow. Iči če dvije biljke,sve isto što se soila tiče, samo ču ubacit Diatomejsku zemlju u mix i iči ču sa dvije biljke, svaka u 50l,s time da ču 3 puta presađivat. Baš vidno uspori kad korjen lupi o stranicu pota,tako da iz čaše(0.3l) iči če u 3L pot,pa 8L,pa 50L i kad pokažu spol,ide swich. I uz to,bolje ču se pripremit što se žica tiče i normalno ko čovjek zaljevat,a ne izmišljat toplu vodu,jer mi je onda sve mokro,a u organskom uzgoju je to poziv za nametnike! [ATTACH]510791[/ATTACH] Tangerinu sam pustio,da raste pored biljke,nisam imao planova za nju. Bila je metar i pol od svjetla,ispod krošnje,pa se u početku malo izduljila,sad je višlje i taman če stat u jedan čošak,budem vidio. Kad odstrecaju malo,onda ču mrežu stavit,bit če to ok! To je to uglavnom.....Biljka je više od 2 mjeseca u vegetaciji i ako sad spustim grane sastrane,onda opet moram čekat,da ojačaju. Sve u svemu ja sam zadovoljan ! Prekjučer je dobila Biocannu 50ml/10L vode. 8l je dato biljci,danas ide Seeweed isto tako! Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Organic one plant show
Bottom