Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Orange Bud Auto, Purple Punch Auto & Bruce Banner Auto (Fast Buds) Lumatek ATS PRO 200W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kiffer_hans" data-source="post: 788114" data-attributes="member: 75018"><p>Pozz raja došlo vrijeme i za smoke Report </p><p>Malo sam se bio razočarao u sve živo al evo već me prošlo hahaha </p><p></p><p>Pocet ćemo od Bruce Banner Auto (FastBuds) </p><p>Dobio sam 160g suhog,nisam zadovoljan sa kompaktnoscu hedova,količinski puno vise izgleda a hedovi nisu bili tvrdi,zbijeni.</p><p>Naravno količina ne znaci nista,Bruce je preukusna sorta,ima jako izražen miris koji ne znam bas definirati,osjetilo njuha mi nije bas najbolje osjetilo haha ali u svakom slučaju ugodan miris,koji cijelo susjedstvo osjeti hahah.</p><p>Jako ugodna za pušenje,bez grebanja grla.</p><p>High jako lud ima,inače sativa ali zna zakucat kao Indica hahah,nekad me jedna rora iznenadi,kamo li vise komada.</p><p>Kažem opet kao i prosli grow fali mi iskustva da bi mogao ocijeniti na skali od 1do5 ,mora tu još sorti proći ali ja sam sa svim vise nego zadovoljan </p><p></p><p>I ovdje je došlo do tog razočarenja</p><p>Orange Bud Auto(DutchPassion)</p><p>Biljka koja me vise nego iznenadila,pokazala da je moguće da i ja kao početnik napravim +300g na biljci ,hedovi doslovno ko palice.</p><p>Ali kiffer zabrijo spremna biljka za tegle,+500g “suhog”. </p><p>Koje naravno nije bilo dovoljno suho i op nakon dva tri dana buđ,sreca u nesreći,buđ me krenula napadati s vana,pa sam odstranjivao vanjski sloj,vratio je ponovo na sušenje,nakon par dana se osusi i onda je opet još jednom otrimam,gdje god sam sumnjao na buđ.</p><p>Nakon toga sam spao na nekih 260g suhog.</p><p>Nije fer uopce da pišem o okusu,mirisu jer je to sve propalo tokom tih silnih procesa sušenja vlage. </p><p>Na greškama se uci,ponovit se neće sigurno nikad vise. </p><p></p><p></p><p>Pozzz VUTRO i nemojte iste greške raditi ! </p><p>Ova u ruci je Orange,na crnoj podlozi Bruce.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kiffer_hans, post: 788114, member: 75018"] Pozz raja došlo vrijeme i za smoke Report Malo sam se bio razočarao u sve živo al evo već me prošlo hahaha Pocet ćemo od Bruce Banner Auto (FastBuds) Dobio sam 160g suhog,nisam zadovoljan sa kompaktnoscu hedova,količinski puno vise izgleda a hedovi nisu bili tvrdi,zbijeni. Naravno količina ne znaci nista,Bruce je preukusna sorta,ima jako izražen miris koji ne znam bas definirati,osjetilo njuha mi nije bas najbolje osjetilo haha ali u svakom slučaju ugodan miris,koji cijelo susjedstvo osjeti hahah. Jako ugodna za pušenje,bez grebanja grla. High jako lud ima,inače sativa ali zna zakucat kao Indica hahah,nekad me jedna rora iznenadi,kamo li vise komada. Kažem opet kao i prosli grow fali mi iskustva da bi mogao ocijeniti na skali od 1do5 ,mora tu još sorti proći ali ja sam sa svim vise nego zadovoljan I ovdje je došlo do tog razočarenja Orange Bud Auto(DutchPassion) Biljka koja me vise nego iznenadila,pokazala da je moguće da i ja kao početnik napravim +300g na biljci ,hedovi doslovno ko palice. Ali kiffer zabrijo spremna biljka za tegle,+500g “suhog”. Koje naravno nije bilo dovoljno suho i op nakon dva tri dana buđ,sreca u nesreći,buđ me krenula napadati s vana,pa sam odstranjivao vanjski sloj,vratio je ponovo na sušenje,nakon par dana se osusi i onda je opet još jednom otrimam,gdje god sam sumnjao na buđ. Nakon toga sam spao na nekih 260g suhog. Nije fer uopce da pišem o okusu,mirisu jer je to sve propalo tokom tih silnih procesa sušenja vlage. Na greškama se uci,ponovit se neće sigurno nikad vise. Pozzz VUTRO i nemojte iste greške raditi ! Ova u ruci je Orange,na crnoj podlozi Bruce. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Orange Bud Auto, Purple Punch Auto & Bruce Banner Auto (Fast Buds) Lumatek ATS PRO 200W
Bottom