Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sp180" data-source="post: 787355" data-attributes="member: 77524"><p>Pozdrav ekipi i stvarno puno HVALA svakome da ne citiram ili oznacavam bez razloga (trudim se da ne prekrsim pravila, jos neznam sto posto sta mogu sta ne hahahah) . Nadam se da nisam fulao temu jer to tehnicki sve spada pod opremu, ali ako jesam necu se bunit za delete posta. </p><p></p><p></p><p></p><p>Malo sam jos listao sta mi je best buy ispod 600€ za gotov komplet i upa mi je u oko ovaj[ATTACH]499792[/ATTACH]</p><p>jedino sta mi je sad nedoumica je sta je ovdje svijetlo za isti prostor kao u drugom kitu 300w (artemis)</p><p>[ATTACH]499793[/ATTACH]</p><p>A ovaj lazerlite je 720w, procitao sam da ide do 150cm prostora ali opet je jaci od ovog drugog za neku smjesnu razliku cijene….</p><p></p><p>Uglavnom na koji god se odlucim u planu mi je ici na 5x20L Gold label potova( tekstilni ). Zanima me oce to moc stat na kraju u taj prostor, u planu mi je koristit fem sjeme(vjerojatno RQS banku) , moram poslusat iskusnije clanove koji su me odgovorili od autosa za prvi grow. Naravno planiram postepeno presadivat iz 1.5l - 9l - 20l.</p><p></p><p>Evo par stvari koje sam za sad naumio kupit jer ih smatram must da se nemoram poslije zezat kad pocne grow, ako ima nesto da sam zaboravio bio bih nikad zahvalnij za savjet.</p><p></p><p></p><p>Gledam Ph metar za kupit, nadam se da mi Ec netreba (imam osjecaj da mi je to malo too much za pohvatat sve) , ali ako je must kupit cu i njega, nije problem. </p><p></p><p>Nekakav Termometar da mogu pratit sta se dogada u boxu</p><p></p><p>Zemlja - Gold label special mix light. Po mojoj racunici ne vise od 3 vrece od 45l za te potove, mozda sam u krivu. Naravno uzet cu jos i neki random perlit na koji naletim jer sve ovo sto sam gledao mi je predaleko i treba narucivat, i zamijesat z70-p30??</p><p></p><p>Od gnjojiva sam mislio ici sa bio bizz starter pack, oce mi to bit dovoljno za sve izdrzat il da uzmem odmah cal mag, i jos nesto??</p><p>prvi mi je grow i znam da su neka pitanja mozda glupa, ali nadam se da nisam otisao toliko off topic , ako jesam prihvacam sankcije.</p><p></p><p></p><p>Prihvacam sve savjete, pogotovo ako sam zaboravio nesto neizostavno za grow, i kritike</p><p></p><p>napokon cu uskoro imat svoju vutru</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sp180, post: 787355, member: 77524"] Pozdrav ekipi i stvarno puno HVALA svakome da ne citiram ili oznacavam bez razloga (trudim se da ne prekrsim pravila, jos neznam sto posto sta mogu sta ne hahahah) . Nadam se da nisam fulao temu jer to tehnicki sve spada pod opremu, ali ako jesam necu se bunit za delete posta. Malo sam jos listao sta mi je best buy ispod 600€ za gotov komplet i upa mi je u oko ovaj[ATTACH]499792[/ATTACH] jedino sta mi je sad nedoumica je sta je ovdje svijetlo za isti prostor kao u drugom kitu 300w (artemis) [ATTACH]499793[/ATTACH] A ovaj lazerlite je 720w, procitao sam da ide do 150cm prostora ali opet je jaci od ovog drugog za neku smjesnu razliku cijene…. Uglavnom na koji god se odlucim u planu mi je ici na 5x20L Gold label potova( tekstilni ). Zanima me oce to moc stat na kraju u taj prostor, u planu mi je koristit fem sjeme(vjerojatno RQS banku) , moram poslusat iskusnije clanove koji su me odgovorili od autosa za prvi grow. Naravno planiram postepeno presadivat iz 1.5l - 9l - 20l. Evo par stvari koje sam za sad naumio kupit jer ih smatram must da se nemoram poslije zezat kad pocne grow, ako ima nesto da sam zaboravio bio bih nikad zahvalnij za savjet. Gledam Ph metar za kupit, nadam se da mi Ec netreba (imam osjecaj da mi je to malo too much za pohvatat sve) , ali ako je must kupit cu i njega, nije problem. Nekakav Termometar da mogu pratit sta se dogada u boxu Zemlja - Gold label special mix light. Po mojoj racunici ne vise od 3 vrece od 45l za te potove, mozda sam u krivu. Naravno uzet cu jos i neki random perlit na koji naletim jer sve ovo sto sam gledao mi je predaleko i treba narucivat, i zamijesat z70-p30?? Od gnjojiva sam mislio ici sa bio bizz starter pack, oce mi to bit dovoljno za sve izdrzat il da uzmem odmah cal mag, i jos nesto?? prvi mi je grow i znam da su neka pitanja mozda glupa, ali nadam se da nisam otisao toliko off topic , ako jesam prihvacam sankcije. Prihvacam sve savjete, pogotovo ako sam zaboravio nesto neizostavno za grow, i kritike napokon cu uskoro imat svoju vutru [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom