Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Sp180" data-source="post: 787171" data-attributes="member: 77524"><p>Fala frende na lijepim rijecima. Stvarno sam ti mnogo zahvalan koliko god to glupo izgleda al stvoria si mi ogroman courage, ovako zadnje 2 godine gledam sta cu, kako cu, onda uvik fali nesto…. Ali uglavnom ako bude sve po redu narucujem do kraja iduceg tjedna ovaj set.</p><p></p><p></p><p>A za automate se isto upotpunosti slazem, koliko god fotoperiodne trpe vise, imam osjecaj da kad piknem u pot sjemu automata da nema nikakve komplikacije, osim scroga i tih nekih jednostavnih metoda koje ne stresiraju biljke, sa kojima cu ja iovako muku mucit da nesto od toga ispadne. </p><p></p><p></p><p>Cinjenica je da mi znanje nije neko Bog zna koliko, ali ostavia san dosta vrimena isto na ovom forumu zadnje 2 god, makar nisam nista objavljivao ali zanimljive su mi bile neke teme. Ako imas jos koji begginer friendly prijedlog slusam ga sa najvecom satisfakcijom ikad.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]499473[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sp180, post: 787171, member: 77524"] Fala frende na lijepim rijecima. Stvarno sam ti mnogo zahvalan koliko god to glupo izgleda al stvoria si mi ogroman courage, ovako zadnje 2 godine gledam sta cu, kako cu, onda uvik fali nesto…. Ali uglavnom ako bude sve po redu narucujem do kraja iduceg tjedna ovaj set. A za automate se isto upotpunosti slazem, koliko god fotoperiodne trpe vise, imam osjecaj da kad piknem u pot sjemu automata da nema nikakve komplikacije, osim scroga i tih nekih jednostavnih metoda koje ne stresiraju biljke, sa kojima cu ja iovako muku mucit da nesto od toga ispadne. Cinjenica je da mi znanje nije neko Bog zna koliko, ali ostavia san dosta vrimena isto na ovom forumu zadnje 2 god, makar nisam nista objavljivao ali zanimljive su mi bile neke teme. Ako imas jos koji begginer friendly prijedlog slusam ga sa najvecom satisfakcijom ikad. [ATTACH type="full"]499473[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom