Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="beštija" data-source="post: 783333" data-attributes="member: 27487"><p>Jedna jako bitna stvar je ventilacija unutar boksa tj strujanje zraka. Hedovi i lisce se moraju konstantno kretati i onda nista ne gori i ne pali!</p><p></p><p>[USER=86730]@kvizko[/USER] prvih 10-15 dana 30% to je oko 140w visina 60cm</p><p>Nakon 15 dana 50% visina 50cm. Drzis tako dok ne ude u cvjet onda rokas 75% visina 45cm. Oko trece sedmice cvjetanja 100% odvrces spustas na 40cm i rokas do kraja tako. Bez straha i iskoristi ga maksimalno.</p><p></p><p>Kod mene trenurno radi 310w u 80x80 na nekih 30cm visine. Da imam jos 50-60w i to bi progutala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beštija, post: 783333, member: 27487"] Jedna jako bitna stvar je ventilacija unutar boksa tj strujanje zraka. Hedovi i lisce se moraju konstantno kretati i onda nista ne gori i ne pali! [USER=86730]@kvizko[/USER] prvih 10-15 dana 30% to je oko 140w visina 60cm Nakon 15 dana 50% visina 50cm. Drzis tako dok ne ude u cvjet onda rokas 75% visina 45cm. Oko trece sedmice cvjetanja 100% odvrces spustas na 40cm i rokas do kraja tako. Bez straha i iskoristi ga maksimalno. Kod mene trenurno radi 310w u 80x80 na nekih 30cm visine. Da imam jos 50-60w i to bi progutala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom