Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Need 4 weed" data-source="post: 775087" data-attributes="member: 69223"><p>Pozdrav ekipa</p><p>Novi sam u ovome, nikad ništa uzgajao, samo konzumacija, pa bih sad samo malo za sebe radio</p><p>Čitao sam po netu neke osnove o opremi i samom procesu, pa za početak trebao bih pomoć oko opreme</p><p>Idem na 60x60 ili 70x70 box, ništa fancy za početak</p><p>Ja sam iz Hrvatske, čisto da se zna radi dostupnosti</p><p>Ne znam baš trgovine iz ostatka EU, koliko su pouzdane, ali su dosta jeftinije nego domaće</p><p>Moji favoriti:</p><p>Svjetlo 100-150w, 100 je vjv na donjoj granici</p><p>Viparspectra xs 1000 (120w) , malo mi je skupa, ali po komponentama vrhunska i dobre recenzije, ali praktički za nju kupim ovo sljedeće</p><p>komplet Marshydro ts1000 + box 70x70</p><p>Solidno svjetlo i dobar box</p><p>(Isprva sam mislio uzeti ts600 komplet, dosta jeftiniji, granično svjetlo)</p><p>TT vents 143/187 cfm sa karbonskom filterom eco klima</p><p>Klasika cijevi, timer za svjetlo, 2 brzinski vent 25w</p><p>Za box malo sam gledao da su one oznake bitne mylar i čvrstoću platna, 210d....., manje više svi su tu negdje osim tog Mars, i par još nekih</p><p>Platnene vreće 10-12 l</p><p>Oprostite na dugom postu</p><p>Ovo su samo moja mišljenja, i šta sam skužio po recenzijama</p><p></p><p>Hvala</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Need 4 weed, post: 775087, member: 69223"] Pozdrav ekipa Novi sam u ovome, nikad ništa uzgajao, samo konzumacija, pa bih sad samo malo za sebe radio Čitao sam po netu neke osnove o opremi i samom procesu, pa za početak trebao bih pomoć oko opreme Idem na 60x60 ili 70x70 box, ništa fancy za početak Ja sam iz Hrvatske, čisto da se zna radi dostupnosti Ne znam baš trgovine iz ostatka EU, koliko su pouzdane, ali su dosta jeftinije nego domaće Moji favoriti: Svjetlo 100-150w, 100 je vjv na donjoj granici Viparspectra xs 1000 (120w) , malo mi je skupa, ali po komponentama vrhunska i dobre recenzije, ali praktički za nju kupim ovo sljedeće komplet Marshydro ts1000 + box 70x70 Solidno svjetlo i dobar box (Isprva sam mislio uzeti ts600 komplet, dosta jeftiniji, granično svjetlo) TT vents 143/187 cfm sa karbonskom filterom eco klima Klasika cijevi, timer za svjetlo, 2 brzinski vent 25w Za box malo sam gledao da su one oznake bitne mylar i čvrstoću platna, 210d....., manje više svi su tu negdje osim tog Mars, i par još nekih Platnene vreće 10-12 l Oprostite na dugom postu Ovo su samo moja mišljenja, i šta sam skužio po recenzijama Hvala [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom