Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAOZA." data-source="post: 748735" data-attributes="member: 57701"><p>[USER=59027]@0Marac0[/USER] hvala</p><p></p><p>box 40x30x65</p><p>mislio sam uraditi ispuh + carbon filter na sledeci nacin</p><p>meni dakle treba otprilike 3900m3/h, posto treba sve da je u boxu, a ne van boxa dakle stealth</p><p>razmisaljo sam uraditi carbon filter sa SUNON ventilatorima jer manje zauzimaju prostor...</p><p></p><p>imam 2 ventilatora u ponudi sa razlicitim spec:</p><p></p><p>1. NIVO BUKE : 48dBA; EFIKASNOST : 234.4m3/h; BRZINA OBRTAJA: 3100rpm</p><p>2. Fan Axial 120x120x38mm; 24VDC 13,7W; 288,82m3/h; 3 800 RPM; 570 mA; Nivo buke 51;</p><p></p><p>moje pitanje je da li da da stavim: ventilator, pa carbon filter, pa ventilator, ako budem tako radio da li je bolje uzeti ovaj drugi 2x ili ovaj treci 2x zbog buke... a valjda bude efikasno to cu naknadno znati.. pitanje jest glupo ali ne znam koliko je bucno 51dba, a koliko 48dba razlika nije velika ali kad ne znam bolje da pitam nego da bacam pare ?</p><p></p><p>Mislim da sa jednim ventilatorom nece bit efikasno..?</p><p></p><p>dimenzije karbon filtera ce biti 120x120x7.5cm valjda bude ok to sve....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAOZA., post: 748735, member: 57701"] [USER=59027]@0Marac0[/USER] hvala box 40x30x65 mislio sam uraditi ispuh + carbon filter na sledeci nacin meni dakle treba otprilike 3900m3/h, posto treba sve da je u boxu, a ne van boxa dakle stealth razmisaljo sam uraditi carbon filter sa SUNON ventilatorima jer manje zauzimaju prostor... imam 2 ventilatora u ponudi sa razlicitim spec: 1. NIVO BUKE : 48dBA; EFIKASNOST : 234.4m3/h; BRZINA OBRTAJA: 3100rpm 2. Fan Axial 120x120x38mm; 24VDC 13,7W; 288,82m3/h; 3 800 RPM; 570 mA; Nivo buke 51; moje pitanje je da li da da stavim: ventilator, pa carbon filter, pa ventilator, ako budem tako radio da li je bolje uzeti ovaj drugi 2x ili ovaj treci 2x zbog buke... a valjda bude efikasno to cu naknadno znati.. pitanje jest glupo ali ne znam koliko je bucno 51dba, a koliko 48dba razlika nije velika ali kad ne znam bolje da pitam nego da bacam pare ? Mislim da sa jednim ventilatorom nece bit efikasno..? dimenzije karbon filtera ce biti 120x120x7.5cm valjda bude ok to sve.... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom