Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="HARD SOLUTION" data-source="post: 747996" data-attributes="member: 75895"><p>[USER=76614]@Roleo[/USER]</p><p>Pratim od pocetka, ali nisam htjeo nista komentarisati.</p><p>Lampa 600w moze raditi na 250 w, pada joj efikasnost lumen po watu, na 600 daje 167 lumena po watu, na 400 w daje 150 lumena po watu i tako dalje.</p><p>ali kako kazes da planiras prosirenje, uzmes odmah 600, ja bi prije uzeo sonlight 600w 2000K(100000 lumena i 1150 mikro mola) , ili gavitu, silvaniu, sve su bolje od lumateka, jedino je osram gori, a philips je tu negdje.</p><p>I 400 w mh.</p><p>Sto se tice ljetnog growa, smanjis produkciju, tuces na 250 ili 400w, a ostalo na 600,na kraju ako je za vlastite potrebe, nece ti nii trebati vise od jednog, dva growa godisnje, sa 600 w hps-om, ako dimis vise od kile, onda lumatek zeus pro 2.9, kao kolega Biz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HARD SOLUTION, post: 747996, member: 75895"] [USER=76614]@Roleo[/USER] Pratim od pocetka, ali nisam htjeo nista komentarisati. Lampa 600w moze raditi na 250 w, pada joj efikasnost lumen po watu, na 600 daje 167 lumena po watu, na 400 w daje 150 lumena po watu i tako dalje. ali kako kazes da planiras prosirenje, uzmes odmah 600, ja bi prije uzeo sonlight 600w 2000K(100000 lumena i 1150 mikro mola) , ili gavitu, silvaniu, sve su bolje od lumateka, jedino je osram gori, a philips je tu negdje. I 400 w mh. Sto se tice ljetnog growa, smanjis produkciju, tuces na 250 ili 400w, a ostalo na 600,na kraju ako je za vlastite potrebe, nece ti nii trebati vise od jednog, dva growa godisnje, sa 600 w hps-om, ako dimis vise od kile, onda lumatek zeus pro 2.9, kao kolega Biz. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom