Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="menz" data-source="post: 743902" data-attributes="member: 28676"><p>Pozdrav, planiram si novi grow box i treba mi pomoc oko odabira veličine tegli, dakle površina boxa bi bila 100x50 cm, za rasvjetu bi stavio 2x quantum board sa samsungovim lm301h ledicama i snaga bi bila oko 200-240w sta bi bilo oko 35 000-40 000 lumena (po potrebi) . U box bi stavio 2 biljke (svaka bi imala svoj quantum led board sa potencijalnih 20000 lumena na footprintu od 50x50 cm), radio bi LST i scrog. Koliko litara tegle bi bile prikladne za navedeni setup?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="menz, post: 743902, member: 28676"] Pozdrav, planiram si novi grow box i treba mi pomoc oko odabira veličine tegli, dakle površina boxa bi bila 100x50 cm, za rasvjetu bi stavio 2x quantum board sa samsungovim lm301h ledicama i snaga bi bila oko 200-240w sta bi bilo oko 35 000-40 000 lumena (po potrebi) . U box bi stavio 2 biljke (svaka bi imala svoj quantum led board sa potencijalnih 20000 lumena na footprintu od 50x50 cm), radio bi LST i scrog. Koliko litara tegle bi bile prikladne za navedeni setup? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom