Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="RAOZA." data-source="post: 701667" data-attributes="member: 57701"><p>Da li zna neko iz Hrvaske preko koje stranice je najbolne naruciti CFL</p><p></p><p>Tteba mi za box visina 63 x 53x20</p><p></p><p>Razmisljao sam da idem sa 4x32w CFL</p><p>32= 2100lumena to je 8400lumena.</p><p></p><p>Mislim da bi mi to bilo malo ne mogu nigdje da nadem one cfl od 32w da ima 2255lumena to bi sasvim ok bilo..</p><p></p><p>Da li da idem sa 4x32w ili sa manje wati njih vise..?</p><p></p><p>Ili 6x 23w 1570lumena? </p><p></p><p>Malo sam zbunjen a dosao sam u hr iskljucivo zbog nabavke opreme i ljetovanja..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RAOZA., post: 701667, member: 57701"] Da li zna neko iz Hrvaske preko koje stranice je najbolne naruciti CFL Tteba mi za box visina 63 x 53x20 Razmisljao sam da idem sa 4x32w CFL 32= 2100lumena to je 8400lumena. Mislim da bi mi to bilo malo ne mogu nigdje da nadem one cfl od 32w da ima 2255lumena to bi sasvim ok bilo.. Da li da idem sa 4x32w ili sa manje wati njih vise..? Ili 6x 23w 1570lumena? Malo sam zbunjen a dosao sam u hr iskljucivo zbog nabavke opreme i ljetovanja.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom