Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Long balls Larry" data-source="post: 528955" data-attributes="member: 57818"><p>Nisam siguran dali samo pogodio temu, ali podijelio bi lose iskutvo sa hrvatskim shopom za opremu koji se zove nesto kao iphone, da ne ispadne da reklamiram. Uglavnom odabrao opremu i na neke ili sve artikle imaju odreden popust koji je jasno iskazan sa svaki pojedini artikal, da bi djelatnik tog ducana u odgovoru na upit napisao sljedece:</p><p></p><p>"</p><p>Koliko vidim, ne namjeravate kupiti kompletnu opremu kod nas, a trenutno u shopu imamo popust od 15% na growbox komplete. Nažalost, ne možemo vam uračunati taj popust ako ne kupite prigušnicu i ventilator uz ovu ostalu opremu.</p><p></p><p>Da ne shvatite ovo kao pokušaj neke agresivne prodaje (pošto nam je bitno ostvarit dugoročan odnos s našim mušterijama), mi u ponudi imamo jednako kvalitetan ventilator (s jednakim protokom i termo regulacijom brzine), kvalitetniju prigušnicu i u konačnici bi vas to sve izašlo jeftinije.</p><p></p><p>Primjer: Naša Hortigear prigušnica s popustom od 15% dođe 424kn, a Green Power prigušnica koju ste linkali bi vas ispala oko 550kn bez poštarine i sl."</p><p></p><p>Mislim o cem oni?? Zasto imaju iskazane popuste na odredene artikle, a ne samo na growbox komplete, ako vec popust daju samo na growbox komplete??? Ovo je na prvom mjestu protuzakonito, a da ne govorim o mazanju ociju kupcima i kakvu ce sliku stvorit u ocima potencijalnih kupaca.</p><p></p><p>Nisam bas sklon prijavljivanju, ali ovo bi trebalo do inspekcije pa nek im oni objasne da je protuzakonito imat iskazanu jednu cijenu, a onda trazit drugu pod nekom izlikom.</p><p></p><p>Isprika ako nije pogodena tema, ali nisam uspio naci nista primjerenije..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Long balls Larry, post: 528955, member: 57818"] Nisam siguran dali samo pogodio temu, ali podijelio bi lose iskutvo sa hrvatskim shopom za opremu koji se zove nesto kao iphone, da ne ispadne da reklamiram. Uglavnom odabrao opremu i na neke ili sve artikle imaju odreden popust koji je jasno iskazan sa svaki pojedini artikal, da bi djelatnik tog ducana u odgovoru na upit napisao sljedece: " Koliko vidim, ne namjeravate kupiti kompletnu opremu kod nas, a trenutno u shopu imamo popust od 15% na growbox komplete. Nažalost, ne možemo vam uračunati taj popust ako ne kupite prigušnicu i ventilator uz ovu ostalu opremu. Da ne shvatite ovo kao pokušaj neke agresivne prodaje (pošto nam je bitno ostvarit dugoročan odnos s našim mušterijama), mi u ponudi imamo jednako kvalitetan ventilator (s jednakim protokom i termo regulacijom brzine), kvalitetniju prigušnicu i u konačnici bi vas to sve izašlo jeftinije. Primjer: Naša Hortigear prigušnica s popustom od 15% dođe 424kn, a Green Power prigušnica koju ste linkali bi vas ispala oko 550kn bez poštarine i sl." Mislim o cem oni?? Zasto imaju iskazane popuste na odredene artikle, a ne samo na growbox komplete, ako vec popust daju samo na growbox komplete??? Ovo je na prvom mjestu protuzakonito, a da ne govorim o mazanju ociju kupcima i kakvu ce sliku stvorit u ocima potencijalnih kupaca. Nisam bas sklon prijavljivanju, ali ovo bi trebalo do inspekcije pa nek im oni objasne da je protuzakonito imat iskazanu jednu cijenu, a onda trazit drugu pod nekom izlikom. Isprika ako nije pogodena tema, ali nisam uspio naci nista primjerenije.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom