Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="dcomn" data-source="post: 489957" data-attributes="member: 48621"><p>Zdravo drugari. Ne znam u koju temu pisati ali ajde ovde pa sta bude.</p><p></p><p>Imam jednu ideju da podelim sa vama pa da vidim dal to tako moze.</p><p></p><p>I pitanju je da napravim sam autopot na najednostavniji nacin.</p><p>Znate kada iz automobila treba da se izvuce benzin na crvevo. Povuce se ustima dok ne dodje gorivo i posle toga curi benzin.</p><p>E ja misli da mozda tako moze da se napravi autopot da se stavi rezervoar na visinu ubaci se crevo u njega povuce se voda dok ne dodje i direkt ubode u zemlju miskim da ce tako zemlja sama uzimati vode koliko joj treba. Sta mislite o tome?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dcomn, post: 489957, member: 48621"] Zdravo drugari. Ne znam u koju temu pisati ali ajde ovde pa sta bude. Imam jednu ideju da podelim sa vama pa da vidim dal to tako moze. I pitanju je da napravim sam autopot na najednostavniji nacin. Znate kada iz automobila treba da se izvuce benzin na crvevo. Povuce se ustima dok ne dodje gorivo i posle toga curi benzin. E ja misli da mozda tako moze da se napravi autopot da se stavi rezervoar na visinu ubaci se crevo u njega povuce se voda dok ne dodje i direkt ubode u zemlju miskim da ce tako zemlja sama uzimati vode koliko joj treba. Sta mislite o tome? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom