Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Delpiero" data-source="post: 468999" data-attributes="member: 49629"><p><span style="font-size: 15px">pozdrav , treba mi pomoc oko boxa , ja sam sklopio neku listu opreme da narucim , pa mi treba pomoc dal je dobro ili da menjam nesto..</span></p><p><span style="font-size: 15px"></span></p><p><span style="font-size: 15px">Rohrlüfter PrimaKlima 2-Stufen 220/ 400m³ - 125mm</span></p><p><span style="font-size: 15px">Aktivkohlefilter 420 cbm/h ø125mm(PrimaKlima)</span></p><p><span style="font-size: 15px">ETI Vorschaltgerät 600 Watt</span></p><p><span style="font-size: 15px">Sylvania Grolux 600W sijalica</span></p><p><span style="font-size: 15px">Cooltube 49cm Länge Ø125mm</span></p><p><span style="font-size: 15px">Hydro Shoot Growbox HS120 secret jardin</span></p><p><span style="font-size: 15px">Digitales Thermometer & Hygrometer,ph metar, ventilator za mesanje vazduha u boxu.... hvala</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Delpiero, post: 468999, member: 49629"] [SIZE=4]pozdrav , treba mi pomoc oko boxa , ja sam sklopio neku listu opreme da narucim , pa mi treba pomoc dal je dobro ili da menjam nesto.. Rohrlüfter PrimaKlima 2-Stufen 220/ 400m³ - 125mm Aktivkohlefilter 420 cbm/h ø125mm(PrimaKlima) ETI Vorschaltgerät 600 Watt Sylvania Grolux 600W sijalica Cooltube 49cm Länge Ø125mm[/SIZE] [SIZE=4]Hydro Shoot Growbox HS120 secret jardin Digitales Thermometer & Hygrometer,ph metar, ventilator za mesanje vazduha u boxu.... hvala[/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom