Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="1310" data-source="post: 391786" data-attributes="member: 39059"><p>hvala na brzini, trubabuba ustekao sam utikac u uticnicu jer mi je isti smetao pri radu i to je bilo najjednostavnije i najbrze rijesenje, na utikacu imam oznacenu fazu ali taj tren nisam razmisljao o tome, za koj tren sam skuzio buku iz balasta te izstekao utikac, lampa je u ct-u a isti ima utikac i uticnicu do prigusnice i njega sam maknuo iz box-a. obradovalo me tvoje misljenje al nazalost kratko, smells u tom vidi drugi problem a zapravo cu vidjet kad sve pospajam i ukljucim kako stipe sugerira. hvala na trudu i informaciji, volim ovaj klub i uzivam u druzenju,dnevnik samo sto nije poceo,biljke su pod stolom par dana stare, citamo se.</p><p>smells, ako je starter otisao moze li se to popravit ili nova?</p><p></p><p><span style="font-size: 10px"><span style="color: #ff0000">Tipka Edit : )</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1310, post: 391786, member: 39059"] hvala na brzini, trubabuba ustekao sam utikac u uticnicu jer mi je isti smetao pri radu i to je bilo najjednostavnije i najbrze rijesenje, na utikacu imam oznacenu fazu ali taj tren nisam razmisljao o tome, za koj tren sam skuzio buku iz balasta te izstekao utikac, lampa je u ct-u a isti ima utikac i uticnicu do prigusnice i njega sam maknuo iz box-a. obradovalo me tvoje misljenje al nazalost kratko, smells u tom vidi drugi problem a zapravo cu vidjet kad sve pospajam i ukljucim kako stipe sugerira. hvala na trudu i informaciji, volim ovaj klub i uzivam u druzenju,dnevnik samo sto nije poceo,biljke su pod stolom par dana stare, citamo se. smells, ako je starter otisao moze li se to popravit ili nova? [SIZE=2][COLOR=#ff0000]Tipka Edit : )[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom