Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="mikolo13" data-source="post: 342115" data-attributes="member: 38678"><p>ma ovo triba napravit i sa vrstom gnojiva i zemljon. znaci</p><p></p><p>sklapanje gnojiva i zemlje - do 250 kn (jeftina varijanta)</p><p>sklapanje gnojiva i zemlje - od 250 do 1000 kn (srednja varijanta)</p><p>sklapanje gnojiva i zemlja - CIJENA NIJE BITNA (high end varijanta)</p><p></p><p>znaci sva moguca gnojiva i sve ono best buy za tu varijantu. isto tako i sa high end, daj brate najbolje za vegetaciju, cvjetanje i amen. one seme big bud, candy, ali ne sad da mi preporucis 10 njih, a imaju istu funkciju da se pare bzvz ne trose. ili ka ono za pocetnike uzmes za prvu ruku onaj Starter paket (recommended) i gotovo. napise se mozda par rici o tim gnojivima i eto ga</p><p></p><p>po meni je najbolje da kad dode novi korisnik lipo kaze ocu to to i to, koristit cu za to to i to. budzet mi je toliki i toliki. iskusni ljudi mu odgovore, sloze mu konfiguraciju on se slozi i sve sta ima citat je unutrasnje uzgajanje tj vodic, unutrasnje dnevnike i na kraju otvori dnevnik i eto ga.</p><p></p><p>EDIT: ovo je samo za unutrasnje i ono sa boxom. jer za outdoor netreba puno pametovanja. sta jednostavnije to bolje. samo pratis onaj vodic ca je napisa kolega Tarzan i nemos falit. priroda uvik nade rijesenje na kraju krajeva, ali ponekad treba samo malo njege i ljubavi i eto uroda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mikolo13, post: 342115, member: 38678"] ma ovo triba napravit i sa vrstom gnojiva i zemljon. znaci sklapanje gnojiva i zemlje - do 250 kn (jeftina varijanta) sklapanje gnojiva i zemlje - od 250 do 1000 kn (srednja varijanta) sklapanje gnojiva i zemlja - CIJENA NIJE BITNA (high end varijanta) znaci sva moguca gnojiva i sve ono best buy za tu varijantu. isto tako i sa high end, daj brate najbolje za vegetaciju, cvjetanje i amen. one seme big bud, candy, ali ne sad da mi preporucis 10 njih, a imaju istu funkciju da se pare bzvz ne trose. ili ka ono za pocetnike uzmes za prvu ruku onaj Starter paket (recommended) i gotovo. napise se mozda par rici o tim gnojivima i eto ga po meni je najbolje da kad dode novi korisnik lipo kaze ocu to to i to, koristit cu za to to i to. budzet mi je toliki i toliki. iskusni ljudi mu odgovore, sloze mu konfiguraciju on se slozi i sve sta ima citat je unutrasnje uzgajanje tj vodic, unutrasnje dnevnike i na kraju otvori dnevnik i eto ga. EDIT: ovo je samo za unutrasnje i ono sa boxom. jer za outdoor netreba puno pametovanja. sta jednostavnije to bolje. samo pratis onaj vodic ca je napisa kolega Tarzan i nemos falit. priroda uvik nade rijesenje na kraju krajeva, ali ponekad treba samo malo njege i ljubavi i eto uroda. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom