Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="trubabuba" data-source="post: 327061" data-attributes="member: 40000"><p>[USER=18396]@Power[/USER], znam, oteglo se jer je malo vremena slobodnog i kada sam shvatio da treba ulozit puno vremena u znanje, a bogami i love ak oces pravu stvar, oteglo se. al isplatilo se jer sam naucio hrpetinu toga.</p><p></p><p>mjenjat cu vodu cesto, al svejedno bi htio bit siguran koliko je moguce. mislim da ce se voda dosta trosit da bi odrzalo 60-70% RH. kanta ce bit izmedu 30 i 50l, zavisi koju uzmem. </p><p>nebih stavljao deterdent ako to moze naskodit bilju jer ipak se ta vlaga/para hvata po njima. zato bi isao sa octom ili peroksidom.</p><p>jel zna netko za ocat jel to ok za sprijecit alge i koji omjer stavljat?</p><p></p><p>e i jos nesto, gdje stavit odusak od tog cuda, daklem crevce gdje izlazi vlaga/para u boxu? pri vrhu boxa, na dnu ili negdje na sredinu?</p><p>mislim da na vrhu nije pametno jer tamo je lampa (CT) pa bolje da je nize mozda?</p><p></p><p>lp</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trubabuba, post: 327061, member: 40000"] [USER=18396]@Power[/USER], znam, oteglo se jer je malo vremena slobodnog i kada sam shvatio da treba ulozit puno vremena u znanje, a bogami i love ak oces pravu stvar, oteglo se. al isplatilo se jer sam naucio hrpetinu toga. mjenjat cu vodu cesto, al svejedno bi htio bit siguran koliko je moguce. mislim da ce se voda dosta trosit da bi odrzalo 60-70% RH. kanta ce bit izmedu 30 i 50l, zavisi koju uzmem. nebih stavljao deterdent ako to moze naskodit bilju jer ipak se ta vlaga/para hvata po njima. zato bi isao sa octom ili peroksidom. jel zna netko za ocat jel to ok za sprijecit alge i koji omjer stavljat? e i jos nesto, gdje stavit odusak od tog cuda, daklem crevce gdje izlazi vlaga/para u boxu? pri vrhu boxa, na dnu ili negdje na sredinu? mislim da na vrhu nije pametno jer tamo je lampa (CT) pa bolje da je nize mozda? lp [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Oprema za Unutrašnji uzgoj
Oprema - razmena informacija
Bottom