- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
Termo/higrometar Kinez od 3 larado šljaka sasvim ok kod mene. Ph metar imam, još nisam isprobao i kalibrirao, ali kontam bit će i on ok, nisam vidio da se neko na forumu žalio.
ovako sam ja davno kupio mobitel iz UK webshopa, kad sam odabrao da sam iz hrvatske, umanjili su poreze (nisu prebacili hrvatsku u EU u njihovom sustavu), a nasa carina nije nista obracunavala jer dolazi iz EUNepise nigdje nista osim da je pdv iskljucen iz cjene, od kad sam postavio lokaciju (hr) sve na stranici mi je bez pdv-a. Ukupna cjena se samo poveca za iznos postarine od cca 10€
Ako mi ne naplate nigdje pdv, onda je to najpovoljnija stranica za opremu. 100e manje me ispada u odnosu na druge. Nije ona stranica o kojoj smo pricali jope
Smem pitat,dali si kupio Vivar450w*2,,novo ili...ako si nabavio preko neta,molim za info.dobro bi mi dośli.hvala i pozz.✌️Pogledajte prilog 285850
Došao poštar, donio 2x Vipar Spectra 450 za 50 eura, ja sretan. Jel mogu ova dva pokriti 1x1m boks?
Jest u dva djela, zato je "twin"(dvojni),mala prostorija za pred.klonive,a veči za grow.info od mene,Nadam se , da če ti pomoči.✌️Jel ovo box iz dva djela? radi se o SJ dark room twin
Smem pitat,dali si kupio Vivar450w*2,,novo ili...ako si nabavio preko neta,molim za info.dobro bi mi dośli.hvala i pozz.✌
Ne radi ta prodavnica već 2-3 godineAko neko zna gdje se moze nabaviti bilo kakva oprema (hps 250 w, reflektor, balast) u BiH, please... Neko je negdje spominjao iGrow u Sarajevu ali ja ne nadjoh