Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Old School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="21 gram" data-source="post: 432483" data-attributes="member: 4276"><p>Jel' neko pokušavao od jednog trima da izvuče dve ture ovog hash ulja? Skoro mi drugar reče da je neko (dal' on ili neko drugi, ne sećam se) radio dva puta taj hash iz istog trima. Navodno, alkohol se brzo "zasiti", tj veže to što može da veže, tako da dosta toga ostane nerastvoreno, pa se postupak može ponoviti još jednom, a nekad i dva puta...</p><p>Pitam zato što sam u teglu sa alkoholom nagurao baš dosta tog trima i grančica, (mislim da je moglo i u dve lagano da ide), pa ću to probati svakako, ali me interesuje da li je već neko pokušao.</p><p></p><p>Takođe, mislio sam i da ga ne pustim da se do kraja osuši, već da ga pokupim dok bude u nekom polučvrstom stanju (kao pasta recimo), pa da bude lakše za manipulisanje kasnije. Držao bih to u nekoj posudici, u frižideru recimo. Dal' će biti nešto zajebanije za pušenje, ako ima malo više alkohola u sebi il' će to sve da ispari već koliko u prvom dimu s obzirom da je 96% alkohol u pitanju?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="21 gram, post: 432483, member: 4276"] Jel' neko pokušavao od jednog trima da izvuče dve ture ovog hash ulja? Skoro mi drugar reče da je neko (dal' on ili neko drugi, ne sećam se) radio dva puta taj hash iz istog trima. Navodno, alkohol se brzo "zasiti", tj veže to što može da veže, tako da dosta toga ostane nerastvoreno, pa se postupak može ponoviti još jednom, a nekad i dva puta... Pitam zato što sam u teglu sa alkoholom nagurao baš dosta tog trima i grančica, (mislim da je moglo i u dve lagano da ide), pa ću to probati svakako, ali me interesuje da li je već neko pokušao. Takođe, mislio sam i da ga ne pustim da se do kraja osuši, već da ga pokupim dok bude u nekom polučvrstom stanju (kao pasta recimo), pa da bude lakše za manipulisanje kasnije. Držao bih to u nekoj posudici, u frižideru recimo. Dal' će biti nešto zajebanije za pušenje, ako ima malo više alkohola u sebi il' će to sve da ispari već koliko u prvom dimu s obzirom da je 96% alkohol u pitanju? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
Old School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)
Bottom