Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 699585" data-attributes="member: 70695"><p>Sada sam se uvjerio da visok EC ne utječe na nizak pH zemlje.</p><p>EC nakon 60 i više l vode je 0.2.</p><p>Radio sam po 5l. Prvih 5l pH 5,7, drugih 5.5, treći 5,4...i tako svakih 5l pH ode dole dok nisam prestao korigirati pH. Kad sam prestao, pH je ostao isti i nije išao ni dole ni gore.</p><p>Kako god okreneš...zar to nije malo čudno?</p><p>Slurry ću još danas mislim napraviti. Hvala što si me potaknuo na to jer sam planirao, a neda mi se više mučiti oko ove biljke majke mi.</p><p>Evo...NL runoff nakon zalijevanja sa čistom vodom je 6.4 a EC 1,67... i sve je ok za sada. Mjerio sam onaj prvi mlaz što ie iscurio u podložak.</p><p></p><p>Pametan više nisam</p><p></p><p>I da... radio sam i prije flusheve i ovako nešto nikada nisam doživio u Canni, Steckmediumu, Plagronu zemlji. Tamo mi pH uvijek idealan. I runoff i sve živo.</p><p></p><p>Zaboravit ću na ovu biljku... hvala svima na strpljenju.</p><p></p><p>Molim i moderatore da stave ovaj dnevnik pod zavšen ili čak i obrisati jer stvarno...nema smisla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 699585, member: 70695"] Sada sam se uvjerio da visok EC ne utječe na nizak pH zemlje. EC nakon 60 i više l vode je 0.2. Radio sam po 5l. Prvih 5l pH 5,7, drugih 5.5, treći 5,4...i tako svakih 5l pH ode dole dok nisam prestao korigirati pH. Kad sam prestao, pH je ostao isti i nije išao ni dole ni gore. Kako god okreneš...zar to nije malo čudno? Slurry ću još danas mislim napraviti. Hvala što si me potaknuo na to jer sam planirao, a neda mi se više mučiti oko ove biljke majke mi. Evo...NL runoff nakon zalijevanja sa čistom vodom je 6.4 a EC 1,67... i sve je ok za sada. Mjerio sam onaj prvi mlaz što ie iscurio u podložak. Pametan više nisam I da... radio sam i prije flusheve i ovako nešto nikada nisam doživio u Canni, Steckmediumu, Plagronu zemlji. Tamo mi pH uvijek idealan. I runoff i sve živo. Zaboravit ću na ovu biljku... hvala svima na strpljenju. Molim i moderatore da stave ovaj dnevnik pod zavšen ili čak i obrisati jer stvarno...nema smisla. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
Bottom