Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 693783" data-attributes="member: 70695"><p>Pa evo nemam pojma...</p><p>Sve živo sam pregledao i nema ništa. Sada kako čupkam polako sušene cvijetove, vidim da su najviše zahvaćeni mali cvijetići, a gornji topovi i nemaju baš previše sjemena. Tu i tamo nađem koje. Ali mali su puni.</p><p>Sve mi smrdi da je došlo iz vana jer imam nekog susjeda koji sve i svašta goji u dvoru pa mislim da je od tud došlo. Udaljen je manje od 200m od mene. Ali šta je najzanimljivije, to mi se nikada ne događa kad po zimi gojim. Samo eto... proljeće i svaki put isto. Nekad više...nekad manje.</p><p>Stavio sam oko 20 sjemenki u gazu i svaka je proklijala. Probat ću par kom staviti pa testirati. Ako je OG onda sam bogat hehehe</p><p>I svakako razmišljam kako u ovo vrijeme to spriječiti. Neki filter na ulaz ili bilo šta...</p><p>Ako neko zna kako s tim molio bi ga da mi samo nabaci nešto pa da nemam više tih bebica.</p><p>Pozz...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 693783, member: 70695"] Pa evo nemam pojma... Sve živo sam pregledao i nema ništa. Sada kako čupkam polako sušene cvijetove, vidim da su najviše zahvaćeni mali cvijetići, a gornji topovi i nemaju baš previše sjemena. Tu i tamo nađem koje. Ali mali su puni. Sve mi smrdi da je došlo iz vana jer imam nekog susjeda koji sve i svašta goji u dvoru pa mislim da je od tud došlo. Udaljen je manje od 200m od mene. Ali šta je najzanimljivije, to mi se nikada ne događa kad po zimi gojim. Samo eto... proljeće i svaki put isto. Nekad više...nekad manje. Stavio sam oko 20 sjemenki u gazu i svaka je proklijala. Probat ću par kom staviti pa testirati. Ako je OG onda sam bogat hehehe I svakako razmišljam kako u ovo vrijeme to spriječiti. Neki filter na ulaz ili bilo šta... Ako neko zna kako s tim molio bi ga da mi samo nabaci nešto pa da nemam više tih bebica. Pozz... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
Bottom