Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Black_roots" data-source="post: 699647" data-attributes="member: 70695"><p>[USER=70040]@serviser[/USER] [USER=67022]@Slavol Žižek[/USER] sve stoji, i neću ja nju baciti, nego više neću nikakve prevelike radnje poduzimati. Možda bacim dolomitnog vapna. To ću još vidjeti jer sam uzeo uzorak zemlje i suši se za slurry test pa da se još jednom uvjerim jel pH ispod 6 dobit će po rubovima pota i to je to. 200l vode mi se neda više nositi na kat pa dole runoff pa tako u krug 50 puta jer od onih 60...70l već imam tegobe koje sada treba čekati da prođu. Dao sam sve od sebe misliće da će pH doći u granice nakon 3x više vode od pota kako sam i inače radio i bilo je dovoljno, međutim...ništa od toga vidim.</p><p>I dalje krivim ovu florabellu jer ovo mi je skroz čudno. Plagron zemlja ima pH od 5,9 do 7,2 i kad je njoj pH runoffa ispod 6, nakon 2x više vode 7,7 dođe na 6,7... začas. Tako je i sa Cannom i sa Steckmediumom. Steckmedium piše od 5.5 do 6.5 kao i na florabelli pa nju isto ispereš i podesiš pH vrlo brzo. Taj steckmedium je slaba zemlja 0.15 ms/cm samo, ali uz gnojiva mi se pokazala još najbolji izbor.</p><p>Treba se držati zemlje kojoj je pH od negdje 6-7 i to je to po meni. Tad netrebaju ni flushanja ako se gnoji kako treba ni nikakve druge hebane...</p><p>Florabella može u vege, ali kod mene više ni vege ni cvijetanje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Black_roots, post: 699647, member: 70695"] [USER=70040]@serviser[/USER] [USER=67022]@Slavol Žižek[/USER] sve stoji, i neću ja nju baciti, nego više neću nikakve prevelike radnje poduzimati. Možda bacim dolomitnog vapna. To ću još vidjeti jer sam uzeo uzorak zemlje i suši se za slurry test pa da se još jednom uvjerim jel pH ispod 6 dobit će po rubovima pota i to je to. 200l vode mi se neda više nositi na kat pa dole runoff pa tako u krug 50 puta jer od onih 60...70l već imam tegobe koje sada treba čekati da prođu. Dao sam sve od sebe misliće da će pH doći u granice nakon 3x više vode od pota kako sam i inače radio i bilo je dovoljno, međutim...ništa od toga vidim. I dalje krivim ovu florabellu jer ovo mi je skroz čudno. Plagron zemlja ima pH od 5,9 do 7,2 i kad je njoj pH runoffa ispod 6, nakon 2x više vode 7,7 dođe na 6,7... začas. Tako je i sa Cannom i sa Steckmediumom. Steckmedium piše od 5.5 do 6.5 kao i na florabelli pa nju isto ispereš i podesiš pH vrlo brzo. Taj steckmedium je slaba zemlja 0.15 ms/cm samo, ali uz gnojiva mi se pokazala još najbolji izbor. Treba se držati zemlje kojoj je pH od negdje 6-7 i to je to po meni. Tad netrebaju ni flushanja ako se gnoji kako treba ni nikakve druge hebane... Florabella može u vege, ali kod mene više ni vege ni cvijetanje. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
OG Kush & Northern lights u mogućoj borbi sa visokim temperaturama by @Black_roots
Bottom