Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
OG Kush auto, Fast Eddy auto, indoor by @better_half666
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 787143" data-attributes="member: 59027"><p>O čemu ti pričaš??</p><p>Led tech ima najkvalitetnije komponente na tržištu. Paneli se u većini slučajeva slažu sami,jer je to največa tvornica LED komponenti i koriste bolje diode,nego bilo koji panel na tržištu. Ono što fali u ljepoti,daje u yieldu.To što na drugom forumu koriste taj Shield,rađe uzmem trostruki board za jedan od cre.science. Oni Enfun paneli su smeče i postoji razlog koji je više puta objašnjen u temi o LEDu!</p><p>Bubaš ono što ti kažu,ne ono što si probao. Ako nisi koristio,a sigurno nisi ni jednu firmu,sve tri vrijede i u samom su vrhu LED industrije!</p><p>Sorry [USER=77694]@Better_half666[/USER] ,ako imaš namjeru kupovat Quantum bordove,njegov post je toliko off,da ne može više....</p><p>Mars hydro je firma koja svoja svjetla,tamo gdje je legalno,reklamira za Cannabis i usvršili su spektar,dok je cree,science preskup i ja znam jedan slučaj gdje je kupljen. Odradi posao,ali ušminkan i markentiški trik,jer cree COBovi du nekada bili u samom vrhu,diode nikad!</p><p>Ako šta trrba,tagiraj me....možeš i u pp,ali fali zi još nešto postova do 20,da bi mogla dlat i primat pp</p><p></p><p>Kako nije za 60ku dovoljno 150w,ako je 300w za m²??š</p><p>[USER=58366]@Mr. T-Bone[/USER] ajde prekini pametovat!!</p><p>60×60 se može pokrit sa 100w bez problema,a to što mislite,da njoj u indooru treba sunce,nije tako. U indooru biljke u cvatu mogu podnjet bez Co2 do 800-1000ppfd ovisi o strainu,a dunce je 2000ppfd i to ubija biljku,samo vani ima bolje uvjete i više zemlje,jači korjen itd. Ali taj PAR sunca je samo oko podne i suncu se mjenja spectar,tj kretanjem je manja šansa za light burn,fok u indooru ne može podnjet toliko svjetlo i stagnira po mjesec,dva bez ikakvih znakova problemu!</p><p>Kolega [USER=77694]@Better_half666[/USER] u temi o LEDu češ više saznat,nego ovako</p><p></p><p>M² i 60 su velika razlika u prostoru. M² ima 100cm²,dok 60ka 36 cm²,znači treba manje od pola 300w LEDa,s time da je ta mjera rađena kad su diode Samsung lm301b išle do 160L/w,a danas EVO prelazi 220L/w i usavršen mu je spektar za obje faze</p><p>Svi misle kako su dva boxa od 50×50 jednaki 100×100,ali su 4 ,50ice,pošto je jedna 25cm²</p><p></p><p>Bog te mazo,fulo je kolega cijeli planet...</p><p>Ono što ti je linkove izvadio,ti stripovi su odlični na LCM driverima,ali za uzgoj smeta ona plastika,jer nije vakumski zatvoreno. Šta misliš šta se događa kad je vlaga u boxu??</p><p>Za ta dva paketa,dobiješ 4 stripa koja pokriju prostor kako treba i ljepe se na neki aluminijski profil,jer mora toplinu povlačit od dioda!</p><p></p><p>I opet ti stavi krivi link....kad kupuješ LED,gledaj da je 3500K ili full spekar,a ova dva Zeusa mogu pokrit i veči prostor. Ja čak mislim,da može m²,jer dide su deklarirane na 220L/w</p><p>Ovaj,moraš odabrat boju,tj kelvinažu,što ti kolega gore nije rekao.</p><p>Ovo je odlična stvar</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.led-tech.de/de/DIY-240W-KIT-2x-308-XT-mit-LM301H-ONE-in-3500K-54x58cm[/URL]</p><p>Samo bilo bi najbolje uzet EVO diode,ali trenutno su 3500k rasprodane. Čudno,</p><p>Ovakve ja koristim</p><p>[URL unfurl="true"]https://www.led-tech.de/de/DIY-240W-KIT-2x-308-XT-mit-LM301B-in-3500K-54x58cm[/URL]</p><p>Samo mnogo njih....</p><p></p><p>Baci pogled u ovu temu</p><p>LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung... I kreneš od 10 strana prije zadnje....ako ti se da,ideš unazad i tako češ polovit sve novo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 787143, member: 59027"] O čemu ti pričaš?? Led tech ima najkvalitetnije komponente na tržištu. Paneli se u većini slučajeva slažu sami,jer je to največa tvornica LED komponenti i koriste bolje diode,nego bilo koji panel na tržištu. Ono što fali u ljepoti,daje u yieldu.To što na drugom forumu koriste taj Shield,rađe uzmem trostruki board za jedan od cre.science. Oni Enfun paneli su smeče i postoji razlog koji je više puta objašnjen u temi o LEDu! Bubaš ono što ti kažu,ne ono što si probao. Ako nisi koristio,a sigurno nisi ni jednu firmu,sve tri vrijede i u samom su vrhu LED industrije! Sorry [USER=77694]@Better_half666[/USER] ,ako imaš namjeru kupovat Quantum bordove,njegov post je toliko off,da ne može više.... Mars hydro je firma koja svoja svjetla,tamo gdje je legalno,reklamira za Cannabis i usvršili su spektar,dok je cree,science preskup i ja znam jedan slučaj gdje je kupljen. Odradi posao,ali ušminkan i markentiški trik,jer cree COBovi du nekada bili u samom vrhu,diode nikad! Ako šta trrba,tagiraj me....možeš i u pp,ali fali zi još nešto postova do 20,da bi mogla dlat i primat pp Kako nije za 60ku dovoljno 150w,ako je 300w za m²??š [USER=58366]@Mr. T-Bone[/USER] ajde prekini pametovat!! 60×60 se može pokrit sa 100w bez problema,a to što mislite,da njoj u indooru treba sunce,nije tako. U indooru biljke u cvatu mogu podnjet bez Co2 do 800-1000ppfd ovisi o strainu,a dunce je 2000ppfd i to ubija biljku,samo vani ima bolje uvjete i više zemlje,jači korjen itd. Ali taj PAR sunca je samo oko podne i suncu se mjenja spectar,tj kretanjem je manja šansa za light burn,fok u indooru ne može podnjet toliko svjetlo i stagnira po mjesec,dva bez ikakvih znakova problemu! Kolega [USER=77694]@Better_half666[/USER] u temi o LEDu češ više saznat,nego ovako M² i 60 su velika razlika u prostoru. M² ima 100cm²,dok 60ka 36 cm²,znači treba manje od pola 300w LEDa,s time da je ta mjera rađena kad su diode Samsung lm301b išle do 160L/w,a danas EVO prelazi 220L/w i usavršen mu je spektar za obje faze Svi misle kako su dva boxa od 50×50 jednaki 100×100,ali su 4 ,50ice,pošto je jedna 25cm² Bog te mazo,fulo je kolega cijeli planet... Ono što ti je linkove izvadio,ti stripovi su odlični na LCM driverima,ali za uzgoj smeta ona plastika,jer nije vakumski zatvoreno. Šta misliš šta se događa kad je vlaga u boxu?? Za ta dva paketa,dobiješ 4 stripa koja pokriju prostor kako treba i ljepe se na neki aluminijski profil,jer mora toplinu povlačit od dioda! I opet ti stavi krivi link....kad kupuješ LED,gledaj da je 3500K ili full spekar,a ova dva Zeusa mogu pokrit i veči prostor. Ja čak mislim,da može m²,jer dide su deklarirane na 220L/w Ovaj,moraš odabrat boju,tj kelvinažu,što ti kolega gore nije rekao. Ovo je odlična stvar [URL unfurl="true"]https://www.led-tech.de/de/DIY-240W-KIT-2x-308-XT-mit-LM301H-ONE-in-3500K-54x58cm[/URL] Samo bilo bi najbolje uzet EVO diode,ali trenutno su 3500k rasprodane. Čudno, Ovakve ja koristim [URL unfurl="true"]https://www.led-tech.de/de/DIY-240W-KIT-2x-308-XT-mit-LM301B-in-3500K-54x58cm[/URL] Samo mnogo njih.... Baci pogled u ovu temu LED Light Emitiong Diode / COB, E27, Zeus, Hans, Osram, Quantum, Samsung... I kreneš od 10 strana prije zadnje....ako ti se da,ideš unazad i tako češ polovit sve novo [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
OG Kush auto, Fast Eddy auto, indoor by @better_half666
Bottom