Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 790478" data-attributes="member: 76522"><p>mnogo je do toga. ako ides ulicom suskavac brze gilje sav u gasu pederusa preko ramena svaki indijanac pub ce da te iscima. svi bi da furaju ono brzi smo mangupi smo style, pa onda i trpite da vas cimaju. obuces se kulturica ne glumis po ulici delikventa, ne blejite na mestima koja su poznata po okupljanju ljudi koji duvaju ili koji se drogiraju kojecime, ne hodate ulicom kao copor huligana, nego i ako idete negde a nosite nesto sa sobom onda svako za sebe ide, ili po dvoje i sl. a najbolja opcija kako god da zazvucim nekome duvati sam, ili sa devojkom ako je taj gas. </p><p>slazem se lepo je druziti se i sve ali kad dodje do frke 98% tih koji su ti ortaci vadice svoju bulju, vrlo cesto na stetu tebe. veruj da oni za koje kazes ne bi nikad taj e ti pevaju bez batina a kamo li da ih panduri malo nalupaju samarima, teske batine i zlostavljanje ne bih ni pominjao i uzimao u obzir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 790478, member: 76522"] mnogo je do toga. ako ides ulicom suskavac brze gilje sav u gasu pederusa preko ramena svaki indijanac pub ce da te iscima. svi bi da furaju ono brzi smo mangupi smo style, pa onda i trpite da vas cimaju. obuces se kulturica ne glumis po ulici delikventa, ne blejite na mestima koja su poznata po okupljanju ljudi koji duvaju ili koji se drogiraju kojecime, ne hodate ulicom kao copor huligana, nego i ako idete negde a nosite nesto sa sobom onda svako za sebe ide, ili po dvoje i sl. a najbolja opcija kako god da zazvucim nekome duvati sam, ili sa devojkom ako je taj gas. slazem se lepo je druziti se i sve ali kad dodje do frke 98% tih koji su ti ortaci vadice svoju bulju, vrlo cesto na stetu tebe. veruj da oni za koje kazes ne bi nikad taj e ti pevaju bez batina a kamo li da ih panduri malo nalupaju samarima, teske batine i zlostavljanje ne bih ni pominjao i uzimao u obzir [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom