Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Fridom" data-source="post: 787269" data-attributes="member: 69470"><p>Zdravo dobri ljudi. Izgleda se vracam ovoj stranici samo kad me strefi nesto, mada i nema nekih novosti koliko sam video. Pisao sam pre 4-5 godina da sam pao sa nesto malo vutre - dobio za to novcanu kaznu, a nedugo posle toga pao na dreger testu, sto boli malo vise - novcana, bodovi i sporazumom 4 meseca zabranje voznje (nije bilo prijatno).</p><p></p><p>Evo me opet al pod drugim okolnostima. Dogovorim se sa drugom da dodjem do njega autom, stanem ispred kuce, on dodje, i posle 2 minuta policijska vozila kao u filmu iza i ispred auta, prilaze sa pištoljima. U tom trenutku sam konacno realizovao vas lepi savet - pojeo paket. Izbacuju me iz auta i provaljuju me da zvacem, krecu da me pritezu (cak i pesnicama) da ispljunem ali se ja nisam dao - pojeo sam. Tu su me išutirali, izpesnicili muški, nikad nisam dobio takve batine. Traze mi da priznam, nisam nista rekao. Vode me sa lisicama u stanicu i tu mi rade dreger test na koji sam naravno pozitivan. Opet ista stvar sa sporazumom 4 meseca zabrane. Razmisljam se da ne priznam krivicu za sta sam optuzen a nisam kriv za "voznja pod uticajem psihoaktivnih supstanci" jer nisam bio "zaustavljen" kako pise u izvestaju. Dobio sam i batine i kaznu, bole me i rebra btw.... zato cu morat da priznam kao sto je i bilo da sam se uplasio i progutao, te se nadam na taj nacin ne dobijem zabranu voznje. Izvinjavam se na dugackom postu. Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Fridom, post: 787269, member: 69470"] Zdravo dobri ljudi. Izgleda se vracam ovoj stranici samo kad me strefi nesto, mada i nema nekih novosti koliko sam video. Pisao sam pre 4-5 godina da sam pao sa nesto malo vutre - dobio za to novcanu kaznu, a nedugo posle toga pao na dreger testu, sto boli malo vise - novcana, bodovi i sporazumom 4 meseca zabranje voznje (nije bilo prijatno). Evo me opet al pod drugim okolnostima. Dogovorim se sa drugom da dodjem do njega autom, stanem ispred kuce, on dodje, i posle 2 minuta policijska vozila kao u filmu iza i ispred auta, prilaze sa pištoljima. U tom trenutku sam konacno realizovao vas lepi savet - pojeo paket. Izbacuju me iz auta i provaljuju me da zvacem, krecu da me pritezu (cak i pesnicama) da ispljunem ali se ja nisam dao - pojeo sam. Tu su me išutirali, izpesnicili muški, nikad nisam dobio takve batine. Traze mi da priznam, nisam nista rekao. Vode me sa lisicama u stanicu i tu mi rade dreger test na koji sam naravno pozitivan. Opet ista stvar sa sporazumom 4 meseca zabrane. Razmisljam se da ne priznam krivicu za sta sam optuzen a nisam kriv za "voznja pod uticajem psihoaktivnih supstanci" jer nisam bio "zaustavljen" kako pise u izvestaju. Dobio sam i batine i kaznu, bole me i rebra btw.... zato cu morat da priznam kao sto je i bilo da sam se uplasio i progutao, te se nadam na taj nacin ne dobijem zabranu voznje. Izvinjavam se na dugackom postu. Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom