Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="POsram" data-source="post: 778863" data-attributes="member: 84855"><p>Vidim da ti niko nije odgovorio, iskreno ja se ne razumem jer nisam do sada imao problema, procitaj malo vise o tome sta je pisano pre ovoga..Samo znam da je brat imao nesto malo i manje od tebe pa je platio 50.000... Tako se to nekako zavrsi obicno..Sad sve je to do sudije verovatno i kakva si ti prema njima i da li si pre toga imala probleme ali nisi tako da imas super sanse.</p><p>Ja sam u gradu gde uvek vrvi od policije i onda iznosim samo ako treba da se ide negde u neki stan kucu na bleju, pazim kojim ulicama idem itd.</p><p>Njuskala se nekako uvek pojave gde ne treba. Ne nosim ako se ide u neke guzve koncerte i tako to.</p><p>Desilo se pa se desilo ali gledaj da se potrudis da to ne bude opet jer sto vise puta nadju time bude losije</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POsram, post: 778863, member: 84855"] Vidim da ti niko nije odgovorio, iskreno ja se ne razumem jer nisam do sada imao problema, procitaj malo vise o tome sta je pisano pre ovoga..Samo znam da je brat imao nesto malo i manje od tebe pa je platio 50.000... Tako se to nekako zavrsi obicno..Sad sve je to do sudije verovatno i kakva si ti prema njima i da li si pre toga imala probleme ali nisi tako da imas super sanse. Ja sam u gradu gde uvek vrvi od policije i onda iznosim samo ako treba da se ide negde u neki stan kucu na bleju, pazim kojim ulicama idem itd. Njuskala se nekako uvek pojave gde ne treba. Ne nosim ako se ide u neke guzve koncerte i tako to. Desilo se pa se desilo ali gledaj da se potrudis da to ne bude opet jer sto vise puta nadju time bude losije [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom