Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Limunero" data-source="post: 777292" data-attributes="member: 84114"><p>Pozdrav svima. Pre par dana sam prvi put pao, 2 paketića trave. Verovatno je bilo oko 2,5g. Zaposlen sam, završio faks.</p><p>Bio sam u kolima, vozio, kada su interi iza mene upalili rotaciju, zaustavili i pretresli. Paketići su mi bili u gaćama.</p><p>Priveli me, potpisao sam potvrdu o privremeno oduzetim predmetima (2 pvc paketića). Posle par dana sam išao da dam izjavu u mup kod inspektora. Dobio sam nekoliko šamarčina od spektora i psiho torturu.</p><p>Napisano je u izjavi da priznajem da je trava moja, da sam je platio par hiljada i da ne želim da otkrijem od koga sam kupio. Potpisao sam izjavu. Rekli su mi da će me zvati na telefon da ponovo dodjem za oko 4 nedelje, navodno na 15ak minuta. Nisu rekli zašto.</p><p></p><p>Zajeb u ovoj priči: u kolima samnom je bio i lik iz društva iz kraja koji me je pitao par puta ranije da ga povezem kolima, ako mi je usput. Ono što nisam znao je da je lik već "prolazio" i za posedovanje i za stavljanje u promet, što su mi i dodali u izjavi. On nije imao ništa kod sebe, pa ga nisu ni privodili samnom. </p><p>Što je najjače od svega, niti mi je lik išta prodao, niti me je namestio. </p><p>Da li ovo može da zakomplikuje dalje stvari? Ne želim da me ne uvuku u neko sudjenje / postupak koji se vodi protiv njega.</p><p>I da li iko može da pretpostavi šta oće ovi iz mup-a od mene za 4 nedelje? Da se naoružavam advokatom zbog gore pomenutog zajeba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Limunero, post: 777292, member: 84114"] Pozdrav svima. Pre par dana sam prvi put pao, 2 paketića trave. Verovatno je bilo oko 2,5g. Zaposlen sam, završio faks. Bio sam u kolima, vozio, kada su interi iza mene upalili rotaciju, zaustavili i pretresli. Paketići su mi bili u gaćama. Priveli me, potpisao sam potvrdu o privremeno oduzetim predmetima (2 pvc paketića). Posle par dana sam išao da dam izjavu u mup kod inspektora. Dobio sam nekoliko šamarčina od spektora i psiho torturu. Napisano je u izjavi da priznajem da je trava moja, da sam je platio par hiljada i da ne želim da otkrijem od koga sam kupio. Potpisao sam izjavu. Rekli su mi da će me zvati na telefon da ponovo dodjem za oko 4 nedelje, navodno na 15ak minuta. Nisu rekli zašto. Zajeb u ovoj priči: u kolima samnom je bio i lik iz društva iz kraja koji me je pitao par puta ranije da ga povezem kolima, ako mi je usput. Ono što nisam znao je da je lik već "prolazio" i za posedovanje i za stavljanje u promet, što su mi i dodali u izjavi. On nije imao ništa kod sebe, pa ga nisu ni privodili samnom. Što je najjače od svega, niti mi je lik išta prodao, niti me je namestio. Da li ovo može da zakomplikuje dalje stvari? Ne želim da me ne uvuku u neko sudjenje / postupak koji se vodi protiv njega. I da li iko može da pretpostavi šta oće ovi iz mup-a od mene za 4 nedelje? Da se naoružavam advokatom zbog gore pomenutog zajeba? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom