Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="BrtMoj" data-source="post: 764088" data-attributes="member: 77063"><p>Znate kako drugari,ja sam vam zahvalan iskreno,i ja misli da je smesno jer je totalno nelogicno prvo ta vutra je bila neka domaja da udeo preko 65% th je smesan brt ja ne verujem,drugo za moju izjavu vezano za menke nisam dobio nikakv papir iz supa,znaci nzm stvarno.Drugar ima drugara u bg koji radi u murijinpa ce on danas preko mog jmbg da proveri za mene da li sam pod istragu da li mi sleduje zatvorska kazna jer se to tamo sve vidi,videcu sta je i kako ali glupo je to ako mene presude fazon 3 godina a ja necu da budem tu negonpribegnem meni senkwzna menja onda na maximum godina da bi zastarivanjente iste bilo duze nacinako je 3 i pobegnem menjaju na 9 godina a ja moram da bude negde 5 godina preko da bi zastarelona ako je kako ovi u prokuplju kazu od 3-12 ionda janmoram negde da budem preko 15 godina da bi mi to zastarelo,smesno je i nerealno,devojka ima da mi jebe mater</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BrtMoj, post: 764088, member: 77063"] Znate kako drugari,ja sam vam zahvalan iskreno,i ja misli da je smesno jer je totalno nelogicno prvo ta vutra je bila neka domaja da udeo preko 65% th je smesan brt ja ne verujem,drugo za moju izjavu vezano za menke nisam dobio nikakv papir iz supa,znaci nzm stvarno.Drugar ima drugara u bg koji radi u murijinpa ce on danas preko mog jmbg da proveri za mene da li sam pod istragu da li mi sleduje zatvorska kazna jer se to tamo sve vidi,videcu sta je i kako ali glupo je to ako mene presude fazon 3 godina a ja necu da budem tu negonpribegnem meni senkwzna menja onda na maximum godina da bi zastarivanjente iste bilo duze nacinako je 3 i pobegnem menjaju na 9 godina a ja moram da bude negde 5 godina preko da bi zastarelona ako je kako ovi u prokuplju kazu od 3-12 ionda janmoram negde da budem preko 15 godina da bi mi to zastarelo,smesno je i nerealno,devojka ima da mi jebe mater [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom