Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="atheros" data-source="post: 747389" data-attributes="member: 77092"><p>Pozdrav ljudi, pisao sam iznad kako sam pao sa dzointom i 2g plus vagica. Danas mi je stiglo pismo u kome pise sledece :</p><p>Na osnovu clana 285 i 289 ZKP, poziva se ... radi saslusanja zbog postojanja osnova sumnje da ste ucinili krivicno delo neovlasceno drzanje opojnih droga iz cl 246a st1 KZ.</p><p></p><p>Na osnovu ovoga meni sude samo za posedovanje, interesuje me da li je ovo definitivno na osnov po kome ce da mi sude ili moze da promene? Cimam se jer sam imao i vagicu. (Mozda ovi panduri nisu naveli da je imam, ko zna).</p><p></p><p>Hvala.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atheros, post: 747389, member: 77092"] Pozdrav ljudi, pisao sam iznad kako sam pao sa dzointom i 2g plus vagica. Danas mi je stiglo pismo u kome pise sledece : Na osnovu clana 285 i 289 ZKP, poziva se ... radi saslusanja zbog postojanja osnova sumnje da ste ucinili krivicno delo neovlasceno drzanje opojnih droga iz cl 246a st1 KZ. Na osnovu ovoga meni sude samo za posedovanje, interesuje me da li je ovo definitivno na osnov po kome ce da mi sude ili moze da promene? Cimam se jer sam imao i vagicu. (Mozda ovi panduri nisu naveli da je imam, ko zna). Hvala. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom