Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aleksa1996" data-source="post: 741121" data-attributes="member: 77082"><p>Mislim da treba prvo da sačekaš da vidiš za šta bi te teretili, pa da onda angažuješ advokata. Koliko znam svaki advokat radi na ovome, ne treba ti neki specifičan advokat. Savetujem ti da odeš da se konsultuješ sa nekim advokatom, imaš advokata koji ne naplaćuju konsultacije, čisto da ti oni kažu svoje mišljenje u vezi sa ovim. Kao što je rekao [USER=70003]@daktilograf[/USER] , probaj da kažeš da si zavisnik, i da imaš vagicu jer ne želiš da se predoziraš. Isto tako mislim da bi bilo dobro da kažeš da si bio pod prevelikim stresom zbog rada na poslu, ispita na faksu, rada na aplikaciji itd... Probaj da kažeš da si vutru konzumirao kako bi se opustio i rasteretio. Jeste malo zeznuta situacija zbog vagice, ali ako ti je ovo prvi put, i ako ti se ranije nisu događale ovakve stvari, onda ne bi trebalo da imaš preteranih razloga za brigu. Poznajem jednog druga koji je pao za 50gr vu tako što su mu namestili, uhvatili su ga na primopredaji, i on je uspeo da dobije uslovnu kaznu samo zbog toga što mu je to bio prvi da je pao, i jer ranije nije bio osuđivan. Naravno morao je da angažuje advokata koji ga je branio na suđenju, ali uspeo je nekako da se izvuče samo sa uslovnom kaznom.</p><p></p><p>Svakako srećno!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksa1996, post: 741121, member: 77082"] Mislim da treba prvo da sačekaš da vidiš za šta bi te teretili, pa da onda angažuješ advokata. Koliko znam svaki advokat radi na ovome, ne treba ti neki specifičan advokat. Savetujem ti da odeš da se konsultuješ sa nekim advokatom, imaš advokata koji ne naplaćuju konsultacije, čisto da ti oni kažu svoje mišljenje u vezi sa ovim. Kao što je rekao [USER=70003]@daktilograf[/USER] , probaj da kažeš da si zavisnik, i da imaš vagicu jer ne želiš da se predoziraš. Isto tako mislim da bi bilo dobro da kažeš da si bio pod prevelikim stresom zbog rada na poslu, ispita na faksu, rada na aplikaciji itd... Probaj da kažeš da si vutru konzumirao kako bi se opustio i rasteretio. Jeste malo zeznuta situacija zbog vagice, ali ako ti je ovo prvi put, i ako ti se ranije nisu događale ovakve stvari, onda ne bi trebalo da imaš preteranih razloga za brigu. Poznajem jednog druga koji je pao za 50gr vu tako što su mu namestili, uhvatili su ga na primopredaji, i on je uspeo da dobije uslovnu kaznu samo zbog toga što mu je to bio prvi da je pao, i jer ranije nije bio osuđivan. Naravno morao je da angažuje advokata koji ga je branio na suđenju, ali uspeo je nekako da se izvuče samo sa uslovnom kaznom. Svakako srećno! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Legalizacija Marihuane - online
Ocekivana kazna u Srbiji
Bottom